Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha lenyalom a barátnőm barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenyalom a barátnőm barátnőjének a lábát, az megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Erősen lábfétises vagyok, de a barátnőm erre annyira nem vevő. Ha úgy van este megengedi (pl dugás után) de nem lát benne semmi extrát, és ez számomra kicsit lehangoló. Viszont van egy barátnője, aki tegnap utalást tett rá hogy ő mindig is ki akarta próbálni, milyen ha valaki lenyalja a lábát. Ezt azért mondta szerintem nekem, mert tudta hogy én ilyen vagyok. Holnap valószínű megint találkozunk, és egy időre kettesben leszünk. Vajon megcsalás lenne-e ha smárolnák a lábával? (Semmi több nem lenne)

2021. nov. 30. 15:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%

A barátnőddel beszéld meg. Én nem örülnék neki, nekem ez megcsalás lenne, de lehet hogy ő ezt máshogy látja.

Semmiképp se a háta mögött csináld!

2021. nov. 30. 15:25
 2/16 anonim ***** válasza:
98%

Nekem ez megcsalásnak számítana, ha a hátam mögött csinálod. Titokban találkozol vele a tudta nélkül és részben kiéled rajta a fétised, amit a barátnőddel nem tudsz.

Beszéld meg a barátnőddel ezt.

2021. nov. 30. 15:26
 3/16 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az hogy félek elmondani ezt neki, mert ettől szerintem nagyon féltékeny lenne. Viszont nem is akarok végül is csinálni semmi rosszat, csak bennem a vágy, hogy mi lenne ha.... Eléggé tanácstalan vagyok.
2021. nov. 30. 15:28
 4/16 A kérdező kommentje:
De végül is igazatok van. Lehet hogy utólag, és sem tudnák elszámolni a lelkiismeretemmel, és ha meg kiderülne akkor csak sokkal rosszabb lenne. Valójában én is ezt valahol megcsalásnak érzem. Talán tényleg megkérdezem a barátnőm is (csak félek hogy mi lesz így is). Az is lehet jobb ha elfelejtem az egészet. Minden esetre köszönöm a válaszokat.
2021. nov. 30. 15:35
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Figyelj, szerintem a barátnőddel beszéld meg, hogy kipróbálhatod-e. Ha megengedi, szerencsés vagy, ha nem, akkor pedig le kell erről mondanod.
2021. nov. 30. 15:55
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Kérdez meg tőle, de valaszeg ő is azt fogja mondani hogy nem mert ez megcsalás. Legalábbis nekem az lenne.
2021. nov. 30. 16:30
 7/16 A kérdező kommentje:
Értem. Én is erre jutottam. Köszönöm a válaszokat :)
2021. nov. 30. 16:42
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Vagy tedd ki a barátnőd és mozdulj rá a másikra.
2021. nov. 30. 17:42
 9/16 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem beszéld meg a barátnőddel, hogy mit szólna hozzá, mégha egy veszekedésbe kerül is. Aztán ha okés a dolog, akkor lehet azt is, hogy ott van a barátnőd,és figyeli az eseményt, ez arra lenne jó, hogy esetleg ő is később kipróbáltataná veled a saját tappancsán.

Amúgy nekem tetszene egy ilyen nő, szívesen megismerném azt,, aki ezt engedi, egyedülálló vagyok.

2021. nov. 30. 17:50
 10/16 anonim ***** válasza:
36%

Egyébként mit takar, hogy barátnőd nem vevő a témára?

Harisnyát se vesz fel a kedvedért vagy abban akar csábítani téged?

Esetleg a harisnyás lábait masszírozni engedi?

2021. nov. 30. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!