Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenyalom a barátnőm barátnőjének a lábát, az megcsalásnak számít?
# 10 A barátnőm nem használ harisnyát :) Vagy csak nagyon ritkán. Ez engem se vonz mondjuk. Nem is sminkel vagy ilyesmi pl de nagyon jól néz ki. Tehát nem egy divatkövető, de nekem pont ez tetszik benne (én sem vagyok az).
Azt szereti ha masszírozom, bárhol. Azt lehet mindig :D
A lábát viszont csak akkor engedni nyalni ha már fürdött este, vagy pl reggel (mondjuk ez sem zavar). Nekem az kiábrándító hogy csak van olyankor mint egy zsák krumpli. Tehát hideg, és nem érti azt sem hogy ez nekem miért jó, vagy hogy ezt én miért kedvelem. Hiába próbáltam már elmagyarázni, egyszerűen nem érti az ő szemszögéből. Viszont legalább eltűri (nekem ennyi már elég).
Tegnap nem sikerült megkérdeznem. Így ma nem lesz semmi a másik lánnyal . Hiába tűnik vonzó ajánlatnak, félek tőle hogy nem tudnák leállni, és több is lenne. Az meg már nem férne bele a részemről.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat !
Hülye vagy, ha kihagyod!
Persze utána hallgatni kell róla, mint a sír! 🤐
Kicsit szomorú, hogy nincs benne fantázia/empátia, azaz nem tudja elképzelni, hogy mi ebben a szexi, és nem tud belemenni ilyen játékokba..
Mindenesetre veszélyes, hogy a barátnőjével csinálod, az könnyebben kiderül, mint ha találtál volna egy random csajt..
A láb ugyan nem egy erotikus testrész (mármint kevesebben vannak, akik nem láb-fetisiszták, mint aki igen) de azért gondolj bele:
Te tolerálnád, ha a barátnőd a hátad mögött élvezkedik(!) egy másik palival?
Hiába csak a kezét nyalogatja vagy a cipőjét szaglássza, vagy bármi más nem kifejezetten erotikus dolgot művel, de ő maga szexuálisan fogja fel.
ezt a troll kerdest:)
es ha a csajod az izzadt hatak nyalogatasaban lelne szexualis oromet, te megengedned neki, hogy a haverod izzadt hatat nyalogassa, mert teged nem erint?
gondolkodj mar
nem nyelvezunk mas nokkel sehol, ha csajunk van - jobb esetben.
vagy teszem azt a csajod a nagy bicepszekre bukna, te meg nem jarsz gyurni, akkor nyugodtan fogdossa a haverodet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!