Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet akkora papucs egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet akkora papucs egy férfi, hogy több megcsalás után is visszamegy a barátnőjéhez vagy feleségéhez?

Figyelt kérdés
Egyik haverom most ezt csinálta, és nem tudtam lebeszélni. Már kétszer kidobta az asszony, de ő visszamegy, mert szereti, meg ilyen nőt nem talál még egyet, meg ott a közös gyerek. Tényleg csinos nő egyébként de azok után, hogy így megalázta, meg hetekig más pasival volt nem értem, hogy lehetett ekkora balek, hogy visszamegy. Miért csinál valaki ilyet? Nincs ennyi önbecsülése? Mondtam, hogy menjen bulizzon, vagy prostizzon mert még az is jobb, de ez a balek visszamegy ahhoz, aki lábtörlőnek használja. Ti ismertek ilyet?
2022. jan. 16. 16:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

Egyáltalán minek hívja vissza a nő, ha megcsalja,

és már többször is kidobta? Nem életszerű.

2022. jan. 19. 14:47
 12/21 anonim ***** válasza:
52%
Önbizalomhiány. Fele kérdés témájának ez az oka. Talán még lustaság is. Pl akár férfi akár nő el lustul, tohonya teste lesz...ahhoz hogy(normális) párt talàljon,lehet életmódot kellene változtatni lehet mozogni kellene lehet .. ..lusták rá
2022. jan. 19. 17:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen ismerek ilyet.Sőt a férj barátját is aki úgy mint te ki volt bukva hogy lehet ezt tűrni..Ezt mondtam neki is figyelj kedves kérdező-Ha a barátod akkor álj mellé akármi is a döntése fogadd el mert a barátod. nem a te életed,és mi van ha élvezi hogy papucs ??Meglepődött szerintem majd azt mondta erre még nem gondolt...A saját házas életeddel törődj,te nem viselnéd el ő elviseli ennyi.Minden ember más.Esetleg sajnálhatod ..De ne mond neki mert biztos szarul esik hallani neki.
2022. jan. 22. 19:16
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

#2,ez màr komoly önèrtèkelèsi problèma.

Lehet hogy szereti,de van akit izgat ha megcsalja a nő,vagy màstol terhes lesz. Nem lehet lebeszèlni.

2022. febr. 20. 07:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Fic p.nci tobbet ér mint egy nő.
2022. márc. 3. 13:55
 16/21 anonim ***** válasza:
*fix
2022. márc. 3. 13:55
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 10-es: ez nem a megbocsatasrol szol hanem arrol, hogy egy igazi balfek vagy.

bocs, de ez az igazsag.

kerdezo: tobb oka lehet

1) mikropenisz

2) oriasi mell a csajon

3) onbizalom level 0

2022. szept. 13. 16:54
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű triviális oka is lehet. A megszokás nagy úr. Nem mindig az egyedülléttől félnek az emberek, ahogy itt írták az előbb, hanem van egy bejáratott viszonylag működő életük, amin egy egy félrequras nem sokat zavar. Az év 365 napja ugyanúgy telik, mint addig. Ennyi. Meg mondani mindig könnyebb valamit, mint megtenni, itt a gyakoris nőknek is óriási önérzete szokott lenni egy megcsalásos kérdésnél, ("én nem tűrném" , "lapát" stb.) ellenben az életben azt látom viszont rengeteg a megalkuvás, meg amíg a férje eltartja addig el fogja tűrni a megcsalásokat is. És el is érkeztünk a második okra, az anyagiakra ami oly sok embert összeköt. Amíg kevés pénzed van, sok hiteled a pároddal, nem fogsz csak úgy össze vissza ugrani egyik kapcsolatól a másikba. Ahhoz hogy nagymellénnyel kilépj egy házasságból sok milliót kell otthagynod, és ezt sokan nem vállalják csak az önbecsülésük helyreállitasuk miatt. Tesznek rá ha papucsnak hiszik ezért.
2022. szept. 24. 05:22
 19/21 NTBS ***** válasza:
Lehet, hogy nyitott kapcsolatban vannak.
2022. nov. 24. 18:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Én magamat ismerem 7-8 évvel ezelőttről, ugyanígy voltam az első nőmmel.
2023. máj. 29. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!