Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi az igazság? Egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az igazság? Egyre több kérdés alatt olvasom, hogy a RENDSZERES MEGCSALÁS nem bűn és váló ok egy házasságban, akkor miért szerepel a vezető váló okok között? Mi az igazság valójában?

Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 14:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

Engem .onden pasi el is hagy aki megcsal.

De. Csökkenti a szerelmet. Keptelenek szeretni a megcsalók azt, akit csalnak max gazdasági okok miatt marad csak a "lecserélttel"

2022. jan. 16. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:
*minden
2022. jan. 16. 15:52
 13/18 anonim ***** válasza:
97%
Mindenki azt csinál a kapcsolatában, amit akar. Tök jó, ha valakinek ez nem válóok, nálam az illetőnek 4 órája lenne minden szarjával együtt eltűnni az életemből. Majd ha ilyen helyzetbe kerülök, megadom az elérhetőségeit az ilyen rongyoknak, hogy legyen hova mennie. Én nem fogok elviselni az otthonomban mocskos áruló férgeket azért, mert más azt teszi.
2022. jan. 16. 15:53
 14/18 anonim ***** válasza:
27%

"A megcsalás azzal kezdődik, hogy az egyik fél elfordul a másiktól, nincs szex. "

A megcsalások kicsi részére jellemző csak. Mellesleg biztos olyan sz.ar a másik az ágyban, hogy inkább nem kérnek belőle.

2022. jan. 16. 16:42
 15/18 anonim ***** válasza:
12%

Igazából az esetek 90 %ban a nő csal meg és a férfi bocsájt meg ...

Manapság az új fiatal felnőtt generáció női részének nincs sem erkölcsi sem morális alapja nincs . És mivel a tévé internet meg minden fasz*m helyen az a menő h b*szunk össze vissza mint a nyulak komolyság és kötötségek nélkül nekik is ez lesz a normális sajnos . Így nem lepődhetünk meg rajta .

2022. jan. 16. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:
15%

15. Azt ne felejtsd el, hogy az b*szik össze-vissza, akinek van rá lehetősége. A férfiak 95%-nak erre nincs lehetősége, ezzel szemben a nők 95%-a akármikor szexelhet(ne). Itt megint az a különbség, hogy a férfiak többsége azzal jár vagy szexel akihez hozzájut, azaz amelyik nő igent mond nekik. A nők meg azért nem szexelnek orrba-szájba, mert az álompasi nem őket választja.

A nők tárgyiasítását meg megköszönhetik a nők a nő társaiknak, akik keverik a szabadságot a szabadossággal. Meg amikor a tiktok-on már 13 éves koruktól a s*ggüket rázzák, mert hát az menő.

2022. jan. 16. 17:00
 17/18 anonim ***** válasza:

Itt az oldalon magánemberek válaszolnak, és a saját véleményüket adják úgy elő, mintha univerzálisan elfogadott igazság lenne. Attól, hogy valakinek a kapcsolatában vagy akár a közvetlen környezetében (mert azért magunkhoz hasonló emberekkel szoktuk magunkat körbevenni általában, kivételek persze vannak) ez meg az történt, nem biztos, hogy azt az egész magyar társadalomra rá lehet húzni.

Én ezért pl. nem is mondanék ilyeneket, hogy "ez meg ez vezető válóok", mert honnan a fenéből tudhatnám? Nem ismerem az összes nemrégiben elvált embert. Arról tudok beszélni, hogy az én környezetemben miket tapasztaltam.

Ezért lehet az, hogy valaki nagy garral kijelenti, hogy há' manapság a megcsalás az nem válóok, mert 21. századot írunk, nem vagyunk monogámok stb... pedig azért még mindig vannak olyan kapcsolatok, amik megcsalás miatt szakadnak meg. Mindenki másképp gondolja.

Az én közvetlen környezetemben még mindig a megcsalás miatti válás a leggyakoribb - persze nyilván kérdés, hogy mit veszünk megcsalásnak... azt, amit az adott pár megcsalásnak vesz, vagy amit a közvélekedés annak vesz. Egy egyszeri ember egy nyitott kapcsolatban történő más partnerrel létesített aktusokat is megcsalásnak vehet, és sajnálhatja a résztvevőket, ha gőze nincs róla, hogy ezt a két fél kölcsönös megegyezéssel űzi.

(és ez nem is azt jelenti, hogy minden kapcsolat válással végződik, ahol van megcsalás, mert van olyan, ahol csak simán nem derül ki, meg van olyan is, ahol a másik lesz...ja, amíg van tető a feje fölött / tiszta ruha / pénz / hitelt kell fizetni stb., és van olyan is). Azért sok embernek a szemében vörös posztó még a megcsalás - megmondom őszintén, az enyémben is. Én nem vagyok egy csélcsap alkat, és a másiktól is elvárom, de ezt én az ismerkedéskor le szoktam fektetni - hogy mindegy, hány év után, hány alkalommal történt, milyen nővel / férfival, mennyire volt berúgva, van-e gyerek, van-e közös háztartás stb., ha megcsal, lapát. Ha velem van gondja, meg lehet beszélni. (egyetlen kivétel lenne - ha olyan állapotba kerülnék, hogy már nem lehet velem szexelni, de nem akar elhagyni, engedném az egyéjszakásokat - de az akkor az én spéci engedélyemmel menne)

Amit én még viszonylag gyakorinak látok közvetlen és kicsit távolabbi környezetben, mint okot:

- sima elhidegülés / "kiszerettem a másikból"

- már eleve nem illettek egymáshoz, csak meggondolatlanul esküdtek / ugrottak bele egy kapcsolatba

- fontos dologban nem egyezik a véleményük, gyakran az egyikük beetette a másikat / kummantott (pl. legyen-e gyerek és mikor, hol éljenek stb.)

- fizikai agresszió

- függőség

2022. jan. 17. 12:23
 18/18 anonim ***** válasza:

17.Egyetértek. Viszont a legeslegfőbb probléma az, hogy a párválasztás sosem választás kérdése, hanem egy döntésé. Én le tudnám írni pontosan hogy hozzám milyen nő való, de ilyennel sosem találkoztam, vagy ha megközelítette az ideálisat, levegőnek nézett. Azért dőlnek be a házasságok 40 felett, mert akkorra már elfogyott a toleranciájuk egymás felé. Libidó? A nagy reklámmal ellentétben a fél társadalom tökéletesen el lenne szex nélkül is, vagyis el is van. Miért? Mert alapból nem olyan, vagy pedig azért, mert a partnere nem vonzó szexuálisan. Na ezt ciki lenne beismerni ha már egyszer a párja, inkább magára erőlteti a szexet... ami 40 felett ugyancsak nagy teherré válik. Miért? Mert nagyon kevés embernek adatik meg a lehetőség hogy ténylegesen partnert válasszon! Erre jön még rá az is, hogy idővel változunk, vagy esetleg bejönnek negatív tulajdonságok pl. függőségek, pszichés betegségek.

Huszonévesen még nincs tétje a dolognak, ot tmég az ember elképzeli a csodás jövőjét, beleképzeli a párjába a nagy "Ő"-t, akkor még felszabadultan megy a szex. 40 felett meg realizálja hogy "jaaaa, ez jutott?" "Ja, hogy nekem már így kell innentől fogva élnem?". Az elhidegülés innen ered. El lehet válni, lehet hinni a rózsás jövőben megint, de az az igazság hogy csodás már nem lesznek. Egy férfi vagy egy nő aki elvált és kevés és rossz szexben volt része, az az új kapcsolatában maximálisan a szexre fog fókuszálni. Kiéli magát és mi lesz utána? Elszál a rózsaszín köd és megint kereshet új kapcsolatot? Vagy aki szeretet hiányban szenvedett, az rázúdítja a szeretetét a másikra, remélve viszonzást kap. Ha nem? Még jobban sérül?

40 felett egy házasság már a megalkuvásról szól leginkább. Tudom hogy már nem vagyok vonzó, tudom hogy már nem elvárható a szex, csináljunk úgy mintha egy pár lennénk, mosolyogjunk, neveljük a gyerekeket. Idővel már vér ciki a közeledés, úgy is elhajt a fenébe, inkább keresek egy hobbit. A szeretőzés arányaiban elenyésző, mivel nem terem minden bokorban egy erre kapható nő. Férfi az igen, azokból Dunát lehetne rekeszteni, 14-120 éves korig.

A házasság intézménye sajnos ott bukik el, hogy valamikor huszonévesen találkozik két ember, akiknek a véleményük nagyjából azonos, szimpatizálnak egymással, majd egész életüket egymáshot kötik. Nagyon kevés az olyan pár, akik évtizedeket el tudnak tölteni harmóniában.

2022. jan. 17. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!