Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan adhatnám egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adhatnám egy férfi tudtára (akit csak látásból ismerek), hogy nagyon vagyok arra, hogy egy falszaggató szexben legyen vele részem?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy ne legyen kínos ha ő nen lenne benne? Én amúgy elég csendesnek tűnök kívülről, de csak introvertalt vagyok. A pasi látszatra pont az ellenkezője, nek. tudom, hogy neki van e valakije. Korban szerintem hasonló mint én (29)30-35 körüli lehet . Mindig is úgy néz rám, hogy beleremegek, olyan felfal a szemével nézéssel(vagy csak én látom bele mert nagyon vágyom rá), de sose jutottunk tovább annál, hogy elmegyünk egymás mellett és köszönünk. Részemről azért mert nehezen kezdek beszélgetést az emberekkel, részéről nem tudom miért, talán mert tudja, hogy férjnél vagyok.

De én már nem bírom tovább, nagyon szexelni akarok vele, 1 alkalom is elég lenne szerintem. Hogyan lehetne ilyen körülmények között vhogy tudatni vele, rá venni, hogy ő kezdeményezzen vmit?

Csak olyan írjon akinek érti a problémát.

2022. jan. 14. 21:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Amíg még köszönésen kívül nem is beszéltetek egymással, nem hiszem, hogy jó lenne ezzel nyitni. Az tényleg nagyon kínosan is elsülhet és erre elég jó esély is lenne, szóval inkább ne. Próbálj meg közeledni felé, picit megismerni és úgyis fogod látni a reakcióiból, hogy bejössz-e neki vagy sem.
2022. jan. 14. 21:15
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nagyon egyértelműen kell vele flörtölnöd, de lehet, hogy van annyi tartása, hogy nem menne bele így.

Mittudomén leülsz mellé, megkérdezed hogy van, és hozzáérinted a lábad az ő lábához, csavargatod a hajad, miközben beszélsz vele, meg ilyesmi.

Ismerem az érzést, én olyankor nagyon, nagyon hosszú szemkontaktust tartok kettesben, megfelelő helyen, majd lesütöm a szemem, és újra ránézek és valahogy mindig rájönnek, mit kellene tenni. :)

Lehet, hogy van valakije neki is, nem?

2022. jan. 14. 21:54
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg inkább próbálj meg beszélgetni vele vagy megszólítani. Abból meglátnád hogy valóban szimpatikus vagy csak egy álomkép volt. Ha az utóbbi akkor úgyis csak csalódás lett volna.
2022. jan. 14. 21:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy munkahelyen szoktam látni és én helyileg elég kötött vagyok, míg ő nem.Ő tudna odajönni hozzám ha akarna.
2022. jan. 14. 22:24
 5/13 anonim ***** válasza:
24%
Csapatépítő tréningek vagy hasonló, ahol lehet kicsit kötetlenül beszélgetni?
2022. jan. 14. 22:41
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem is ismered de baszatnád magad vele? Könnyű vagy..
2022. jan. 14. 22:50
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
írj itt, és elárulom miért nem megyek oda hozzád.
2022. jan. 15. 00:00
 8/13 anonim ***** válasza:
16%

"Korban szerintem hasonló mint én (29)30-35 körüli lehet"

Tehat 835 eves. Nem vagy picit gerontofil?

37F incel

2022. jan. 15. 00:40
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
Emberek helló, házas a csaj, ez rendben van ugye? Nyugodtan kurjon félre kit érdekel..fordirva meg hát a szép szavaktól szakadna a plafon itt :D undoritóak vagytok mind
2022. jan. 15. 00:46
 10/13 anonim ***** válasza:
22%
9-es, érdekelne a válaszolók neme...
2022. jan. 15. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!