Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi részéről lehetnek érzelmek vagy csak a szex kell neki?
A nős pasik inkább szexuális változatosságot, izgalmakat keresnek más nőknél.
Az érzelmeik kimerülnek a kangörcs levezetés szintjén.
Az én nős szeretőm is bepróbálkozott némi érzelemmel az első években. Hiányzom neki, szeret engem is, csak másképpen mint a feleségét, stb.... 😀
8 év után meg jó, ha évente 1x eszébe jutok.
Nem mondom azt, hogy nem lehet némelyiknél tényleg érzelem, de nagy általánosságban csak hazudik a többségük. A miért érdekes inkább.Normál esetben tisztában van az ember azzal, hogy az ilyen jellegű kapcsolatból nem lesz sűrűn valódi kapcsolat.
Szerintem ne éld bele magad nagyon. És ha válsz is, ne azért tedd, hátha ő is meglépi. Nem fog válni, max. fantáziál róla.
#8: Hát ez az! 8 éve ismeri, ezalatt elvesz valakit, akivel nem jó a kapcsolata, és a kérdező kicsit se érzi, hogy nem jelent neki semmit?
Ez abszolút csak alkalmi szex meg egótuning a pasinak. De az is jó kérdés, hogy ő mire vár, miért nem válik a francba? Első füttyre dobna el mindent, az a házasság is csak annyit ér, hogy felezik a rezsit.
Köszönöm a válaszokat!
Tudom hogy szeretett régebben, mert több mint 1 évig udvarolt, akkor még egy csók sem volt köztünk, de a férjemet választottam. Ekkor lett neki is a nője (akit a körülmények miatt el kellett vennie) Majd újra felkerestük egymást. És most tartunk itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!