Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van egy férfi a munkahelymen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férfi a munkahelymen, akit nem is ismerek, csak látásból, köszönünk néha egymásnak. De sokszor olyan felfal a szemével nézéssel néz rám,amitől libabőrös leszek. Miért néz rám még mindig így?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyok ezen a munkahelyen, és azóta ezt csinálja.Bizonyára tudja, hogy férjnél vagyok. Gondolom ezért nem jött meg oda sose hozzám. De mire jó ha így néz rám ennyi idő után is. Megunhatná már. 10 éves kapcsolatban vagyok,elvagyunk eszem ágában sincs megcsalni. De még sosem nézett így rám senki, ezért mélázok néha el ezen a dolgon (olyan szürke kisegérnek tűnhetek kívülről, csendes is vagyok)
2022. jan. 4. 16:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Valószínűleg nyitott lennél az ismerkedésre, különben nem írtad volna ki a kérdést. Foglalkoztat a pasi. Amúgy meg egyértelmű, hogyha felfal a szemével, akkor tetszel neki, de te magad írtad, hogy férjnél vagy, és emiatt nem lép feléd. Szóval igazából nincs kérdés. Miért ne tetszhetnél neki 1 év után is? Inkább magadban próbáld leépíteni azt a légvárat, amit esetleg kezdesz magadban felépíteni róla. Már ha nem akarod megcsalni a párod :)
2022. jan. 4. 16:54
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Nem valoszinuleg hanem biztos hogy nyitott lennel a dologra. Felesleges amitanod magad es sajat magadnak hazudni.
2022. jan. 4. 17:37
 3/13 anonim ***** válasza:
33%
Csendes vagy, szóval ha felrakna az asztalra, halkan lihegnél... de nem mondanál nemet! Meg nyilván ő sem. Innentől csak nálad a labda, képes vagy - e bedobni magad lelkifurdalás nélkül...
2022. jan. 4. 18:23
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
“Elvagyunk”Ez sokat elmond….
2022. jan. 4. 23:31
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
"Már ha nem akarod megcsalni a párod" Ha ez így lenne, akkor nem lenne a kérdés.
2022. jan. 5. 09:08
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem óvatosan próbáld meg jelezni neki, hogy te is benne volnál...
2022. jan. 5. 12:17
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Most mi is a kérdés valójában?
2022. jan. 10. 21:21
 8/13 anonim ***** válasza:

Benned zajlik. Te fantáziálsz róla. Tudat alatt is küldöd az impulzusokat. De látid, higy nem lép, csak néz, ha arra jársz. Engedd el. Legfeljebb egy futó kalandra felvállalna. Talán. Kell ez neked?

Túl sokat képzelsz bele.

2022. jan. 11. 06:24
 9/13 anonim ***** válasza:
A kapcsolatodban elvagytok, tőle meg libabőrös leszel. Ez érdekes.
2022. jan. 11. 10:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége?
2023. ápr. 12. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!