Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megbocsátja a megcsalást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megbocsátja a megcsalást, az gyakorlatilag engedélyt ad a következőre?

Figyelt kérdés

Mert akkor a párja úgy van vele, hogy oké, ez könnyen ment, megtehetem még egyszer, majd akkor is bocsánatot kérek meg ígérgetek, aztán úgyis elnézi.

Hogy megy ezután a kapcsolat? Pl. ha néznek egy filmet és abban megcsalás van, nem kínos?

Engem megcsaltak, amikor lebukott az exem, én egyből szakítottam és szóltam is az adott lány pasijának is, hogy mi történt, azt akartam, hogy ő is tudja, ne legyen így átverve. Rá egy évre elvette feleségül :D

Vagy szimplán van, akinek ez nem olyan nagy dolog? Ti láttatok már olyan párkapcsolatot, ahol egy félrelépés volt (vagy egy időszak), aztán amikor kiderült, folytatódott a kapcsolat és többet nem volt ilyen? Mert én még nem.

2022. jan. 13. 19:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Ha ő nem is így gondolja, a csaló fél ezt igennek veszi.
2022. jan. 13. 19:45
 12/24 anonim ***** válasza:
51%

A mostani kapcsolatomban már oda vissza megcsaltuk egymást és mindketten megbocsátottunk, most meg megbeszéltünk h inkább "időnként nyitott" kapcsolat legyen, tehát mindig megbocsátjuk egymásnak.

Számomra olyan, hogy van amikor egyáltalán nem veszem fel és nem zavar, van amikor féltékenykedem én is, de arra jöttünk rá h nem ez legfontosabb dolog amíg kitartunk egymás mellett.

Sőt a legjobb szexek néha amikor benne van egy kis féltékenység az egyikünkbe a masikba pedig egy kis lelkiismeret furdalas.

2022. jan. 13. 19:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem ad engedélyt. Felnőtt emberekről van (lenne) szó. Az egyik megbántotta a másikat, kiderült, lebukott (gondolom nagyon ritkán olyan is van, hogy elmondja). Megbeszélték, az egyik bocsánatot kért, a másik elfogadta a bocsánatkérést. Az, hogy történtetesen utána a csaló ismét csal, számomra nem igazán érthető és borzasztóan kiábrándító. Az én egyik barátnőm is így járt, megcsalta a férje, kiderült, folytatták, a pasi évekkel később lebukott, kiderült, hogy szinte azonnal folytatta a szeretőjével. De egy szebb világban ez nem így történne.
2022. jan. 13. 19:50
 14/24 anonim ***** válasza:
44%

7! Ez nem rajtam múlik, hanem rajta! Ameddig a barátnöm marad felölem azzal fekszik le, akivel akar.

Üdv. 6. Válaszoló

Ui. Tudod én komolyan is gondolom amit mondok

2022. jan. 13. 20:08
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

2 férfit ismerek akik csaltak, és lebuktak, de a párjuk velük maradt. Az egyikük már feleség volt, és kb pont a lebukástól számítva 9 hónap múlva szült egy gyereket. Nem tudom azóta hogy vannak mert sok év eltelt, de azt biztosra tudom, hogy a férfi 1 vagy 2 hétig nem volt utána azzal a lánnyal, aztán még évekig folytatták.

A másik csak egyszer feküdt le mással, egyből le is bukott, de a barátnő pár év múlva hozzáment, majd majdnem 10 évig éltek házasságban, aztán ő lépett le. Ez a férfi többet nem csalta meg a nőt, csak akkor egyszer.

Viszont a válás után megkereste az addigra szintén válófélben lévő egykori lányt, és együtt is maradtak...

Ezzel csak azt akartam mondani hogy van ilyen is, olyan is. Valószínű az első eset jóval gyakoribb, de arra is van példa hogy nem teszi többet. Ami utána történt az pedig nyilván meglehetősen ritka.

Valószínű én se dobnám azonnal, de utána százszor jobban figyelnék.

2022. jan. 13. 20:18
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem ad engedélyt. A következmény hiánya gond, de nem ez a lényeg. A megcsalás egy probléma következménye, tünet. Az ismételt félrelépes azért történik, mert a kiváltó okot tekintve nem történik változás, és ugye szokás mondani, hogy az őrültség az, amikor ugyanazt csináljuk, de más eredményt várunk tőle.

A megbocsátásnak ehhez nincsen köze.

2022. jan. 13. 20:57
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
16.-nak igaza van. Ha valaki tényleg szereti, tiszteli a párját, nem játsza el a bizalmát, nem kockáztat. Ott már egy repedés van a kapcsolatban, amit a megcsalás nem fog megjavítani, ideig-óráig a lelkiismeretfurdalás, a félelem, hogy elveszti az addigi biztost, biztos látszólag rendbe teszi a kapcsolatot, de szerintem az ilyen lapcsolatban már csakegalkuvás van.
2022. jan. 13. 21:47
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

#17, tudok ellenpéldát mondani, ahol megbocsátás és kapcsolatreform is történt. Ennek úgy 15 éve, és a pár azóta is boldogan együtt van, nem történt ismételt félrelépés.

Az a gond, hogy a megcsalást szinte mindig egyoldalúan, mint a megcsaló háborús bűneként tüntetik fel. Szinte mindenki, hozzáteszi, hogy két ember kell, hogy odáig eljusson a félrelépésig, de általában csak azzal foglalkoznak aki el is jutott odáig, hogy megtegye.

Ha engem megcsalnának, azon kezdenék gondolkodni, hogyan jutottunk ide. Mit nem vettem észre? Mi ment félre? Az emberek általában csak azon gondolkodnak, hogy a másik fél hogy tehetett ilyet ővelük.

Mindez teljesen független a megbocsátástól, két külön téma. A megbocsátás annyi, hogy nem haragszom, nem hibáztatom, elfogadom ami történt. Ez nem jelenti azt, hogy folytatni akarom a kapcsolatot. Azt sem jelenti, hogy meg nem történtnek tekintem a félrelépést. A megbocsátás egy szükséges előfeltétele a továbblépésnek - bármilyen irányba.

2022. jan. 14. 09:27
 19/24 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, 16-os fogalmazta meg legpontosabban a választ és maradéktalanul egyetértek
2022. jan. 14. 09:33
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ, hogy a megcsalt mennyire szereti a megcsalot. Én egy nőről tudom, aki már 20 éve házasságban él, hogy amíg együtt jártak fűvel, fával csalta a barátját. Nyaranta sokat voltak külön, mert a lány nyelveket tanult. Az volt a döbbenetes, hogy mindig elmondta a srácnak, hogy kivel hányszor bújt ágyba. Szerintem a párja azt értékelte, hogy hozzá megy vissza, O az állandó. Aztán osszehazasodtak. Azóta teljes a monogamia. A férfiról azt kell tudni, hogy az első és valószínűleg az utolsó nő az életében a felesége. Tehat sosem volt más nővel kapcsolata.Ilyen is van.
2022. jan. 15. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!