Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megbocsátja a megcsalást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megbocsátja a megcsalást, az gyakorlatilag engedélyt ad a következőre?

Figyelt kérdés

Mert akkor a párja úgy van vele, hogy oké, ez könnyen ment, megtehetem még egyszer, majd akkor is bocsánatot kérek meg ígérgetek, aztán úgyis elnézi.

Hogy megy ezután a kapcsolat? Pl. ha néznek egy filmet és abban megcsalás van, nem kínos?

Engem megcsaltak, amikor lebukott az exem, én egyből szakítottam és szóltam is az adott lány pasijának is, hogy mi történt, azt akartam, hogy ő is tudja, ne legyen így átverve. Rá egy évre elvette feleségül :D

Vagy szimplán van, akinek ez nem olyan nagy dolog? Ti láttatok már olyan párkapcsolatot, ahol egy félrelépés volt (vagy egy időszak), aztán amikor kiderült, folytatódott a kapcsolat és többet nem volt ilyen? Mert én még nem.

2022. jan. 13. 19:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
7%
Sztem jol teszi aki megbocsat. A monogamia messze tul van ertekelve. Regimodi kereszteny csokeveny.
2022. jan. 13. 19:23
 2/24 anonim ***** válasza:
83%

1# Engem meg az ilyen retorika taszít. Na mindegy, mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné.

Egyébként nem kell ahhoz kereszténynek lenni, hogy valaki ne bocsásson meg egy félrelépést. Önbecsülés, meg ilyesmi, az úgy azért szokott játszani sok embernél

2022. jan. 13. 19:25
 3/24 anonim ***** válasza:
5%
#2 Olyan kertvarosi vagy.
2022. jan. 13. 19:25
 4/24 A kérdező kommentje:
Ateista vagyok és nem bocsátottam meg :D
2022. jan. 13. 19:26
 5/24 anonim ***** válasza:
7%
#4 Jo es akkor most mivan? Latos a masik kan meg igy is elvette a csajet. Biztos bevallalos volt.
2022. jan. 13. 19:28
 6/24 anonim ***** válasza:
9%
Én már azt se értem, hogy "megcsalás" az mi? Miért csak a pároddal lehetne szexelni? Most komolyan ezen múlik az életed hogy kivel dugsz? Baromság! Nem a melegeket kéne jibban elfogadni hanem a nyitott kapcsolatokat!
2022. jan. 13. 19:31
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
6# Oké. Akkor vinném a csajodat egy körre. Vagy kettőre :)
2022. jan. 13. 19:36
 8/24 anonim ***** válasza:
71%
5# bevállalós.. manapság így nevezik a r.bancokat?
2022. jan. 13. 19:37
 9/24 anonim ***** válasza:
0%
#8 Nem aki vallalja seggbol szajba + fetisek
2022. jan. 13. 19:38
 10/24 anonim ***** válasza:
78%
Vagy úgy gondolja, hogy jól jön neki, ha majd ő csalja meg a párját.
2022. jan. 13. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!