Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnád bosszúból a férjed, ha nem akarna elválni? Elítélendő egy ilyen megcsalás?
Nem csalnám meg. A beelegyezése nélkül is elválhatsz, nem kell hozzá az, hogy lesüllyedj ennyire mélyre. Ha megcsalod akkor kb. igazolod a viselkedését, hidd el erre nem lesz szükséged.
Neked ügyvéd kell ill. egy pszichológus terapeuta.
Vannak sajnos ilyen kapcsolatok. Nem tudom, hogy ennyi idő után lehet-e még változtatni ezen. De érdemes az, hogy ha vannak saját céljaid azt megtudod fogalmazni, eltudod mondani és tudsz valami újat vinni a kapcsolatotokba. Valójában szerintem ha otthon ülsz egész nap és nem történik veled semmi, lehet, hogy unalmasnak talál majd.
Mindenképp érdemes lenne több energiát beletenned a kapcsolatba, ha akarsz még a kapcsolattól valamit, ha nem akkor pedig lezárnod. Nyilván ehhez is egy döntési kényszer kell, ami következményekkel jár majd, de neked kell meghoznod kezdésnek bármelyiket is választod.
Én inkább havi szinten meglopnám pénzzel, eladogatnék pár cuccot, gyűjtögetnék.
Egy nap megpattannék, kivennék egy albit jó messze és viszlát. Elmennék boltba vagy akárhova dolgozni. Élném világomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!