Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak szóló kérdés. Ha barátnőd vagy feleséged megcsalna melyik megoldást választanád a következők közül?
Nincs kozte ezert irom
Páromnak olyan szintű a kapcsolatrendszere hogy azonnal kész lenne a lebukás, és helyből repülnék.
*hamarabb mint ahogy bevallanám.
Már akkor tudná ha vkivel csak találkozom vagy valakihez felmegyek.
Amíg k.félek mar kipakolná az osszes cuccom.
1.volta
Miért 1# es
Talán Elon Musk a párod?🙂
Igazából, attól függne, hogy hogyan áll a dologhoz. Szerintem, attól is függ, hogy egy éjszakás kaland vagy szeretője lenne. (ha az utóbbi, akkor szakitanék)
Pl. Ha egy éjszakás kalandban lett volna része és ha őszintén elmondta volna, akkor megpróbálnánk ezt megbeszélni vele (hogy mit rontottunk el a kapcsolatunkban, hogy idáig jutottunk, stb) és ha ő is szeretné megmenteni a kapcsolatunkat, akkor megpróbálnék én is mindent beleadni. Ha nem...akkor meg szakítás lenne.
3# mindenhol van akit ismer
Még azzal is lenne közös ismerose akivel csalnám.
Plusz a murphy is a kezére jatszik.
Egyetlen egyszer mentem randira massal azonnal hivott hogy azonnal talalkoznunk kell hol vagyok.5 perc mulva ott volt kocsival es elvitt szexre :D
En meg agyon izzadtam magam hogy miert most hiv miert azonnal..
Valami 6.érzéke is lehet vagy nem tudom.
kalap-kabát
van ismerőseim között olyan, aki megbocsájtot, azóta sorozatos megcsalás, nincs tisztelet, nincs szeretet. Így mi értelme?
9# nem amatorizmus
Irhatnam a peldakat mèg csak siman felismerheto lenne hogy miket hogyan tud meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!