Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi az alibi ha szeretovel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az alibi ha szeretovel talalkoztok?

Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 13:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Shopping, barátnős tali, mozi, sport.

Gyanakodjon aki akar, én gyakran tényleg megyek egyedül.

2022. jan. 3. 22:04
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Én mindig azt mondtam, hogy a pasimhoz megyek. Sose hitte el😉
2022. jan. 4. 01:14
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

A mozi-val az a gond, hogy be kellene tudni számolni a filmről esetleg, ami utánajárást igényel.

A sport is nehéz ügy, mert nem árt, ha valóban sportolsz mire hazaérsz, hogy meglegyen az izzadtság, vagy uszodaszag a ruhán.

Ezt a kettőt hogyan oldjátok meg?

Shoppingolás lehet jó.

Én teljes HO-ban vagyok, nem nagyon tudok mit kitalálni, pedig szükség lesz rá hamarosan.

2022. jan. 4. 18:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Mozi: nem vagyok túl bőbeszédű és ha tényleg oda megyek akkor olyan filmre ülök be, ami a páromat úgysem érdekli. Akár az előzetesből, akár a tartalomról mondok pár szót.

Sport: izzadság nem is tudom….. :) :P az megvan, hogy szeretőhöz megyek? ;)

2022. jan. 4. 18:34
 15/20 anonim ***** válasza:

14 :)

Hát mittomén, azé mégiscsak nem a szakadt pólóban szexelnék majd a szeretővel, amit mondjuk gyúráshoz vennék fel :)

2022. jan. 4. 19:13
 16/20 Paczalos István ***** válasza:

Bocsi, ha valaki félre akar kefélni, ott a kapcsolatban komoly problémák vannak. Érdemes volna a pároddal leülni, és elbeszélgetni, kideríteni, mi az amin ha változtattok, visszatud állni normális mederbe a kapcsolat. Esetleg, ha nyitottabb a kapcsolat, vannak swinger klubok, harmadik fél behozatala a kapcsolatba, stb.

Ha semmi se használ akkor viszont külön útra kell térni a pár tagjainak.

2022. jan. 9. 09:24
 17/20 De La Cruse ***** válasza:
Mindenképpen kerüld az ilyesmit.
2022. jan. 10. 07:52
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmmel csináltuk azt, hogy egy nap több pólóban és frizurát is változgatva csináltunk képeket. Aztán amíg a szeretőjével volt, én posztoltam egy képet fb-n. A pasija elhitte, hogy velem van. Sose bukotte.
2022. jan. 10. 14:56
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Hú 18, most rengeteg kapcsolatban át lesz nézve a facebook :D

Ilyenkor örülök, hogy közöm nem volt nőhöz.

2022. jan. 10. 17:43
 20/20 anonim válasza:
100%
Nos a kommentekből kiszűrtem ismét, hogy a nők a legnagyobb k.-k, ami részben elméncség,(Az aranyember-ből lopva a kifejezést), másrészt tapasztalat. Személyes tudomásom volt arról, hogy egy vidéki kis posta hivatalban dolgozó, akkori barátnőm mesélte, hogy a kolléganője ebédszünetben a WC-ben kefélget az egyik levélhordó postással.
2022. jan. 10. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!