Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az alibi ha szeretovel talalkoztok?
Shopping, barátnős tali, mozi, sport.
Gyanakodjon aki akar, én gyakran tényleg megyek egyedül.
A mozi-val az a gond, hogy be kellene tudni számolni a filmről esetleg, ami utánajárást igényel.
A sport is nehéz ügy, mert nem árt, ha valóban sportolsz mire hazaérsz, hogy meglegyen az izzadtság, vagy uszodaszag a ruhán.
Ezt a kettőt hogyan oldjátok meg?
Shoppingolás lehet jó.
Én teljes HO-ban vagyok, nem nagyon tudok mit kitalálni, pedig szükség lesz rá hamarosan.
Mozi: nem vagyok túl bőbeszédű és ha tényleg oda megyek akkor olyan filmre ülök be, ami a páromat úgysem érdekli. Akár az előzetesből, akár a tartalomról mondok pár szót.
Sport: izzadság nem is tudom….. :) :P az megvan, hogy szeretőhöz megyek? ;)
14 :)
Hát mittomén, azé mégiscsak nem a szakadt pólóban szexelnék majd a szeretővel, amit mondjuk gyúráshoz vennék fel :)
Bocsi, ha valaki félre akar kefélni, ott a kapcsolatban komoly problémák vannak. Érdemes volna a pároddal leülni, és elbeszélgetni, kideríteni, mi az amin ha változtattok, visszatud állni normális mederbe a kapcsolat. Esetleg, ha nyitottabb a kapcsolat, vannak swinger klubok, harmadik fél behozatala a kapcsolatba, stb.
Ha semmi se használ akkor viszont külön útra kell térni a pár tagjainak.
Hú 18, most rengeteg kapcsolatban át lesz nézve a facebook :D
Ilyenkor örülök, hogy közöm nem volt nőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!