Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kellet már valakinek alibit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellet már valakinek alibit igazolnotok a párja előtt amikor az a szeretőjénhez ment? Megírnátok? Komoly válaszokat várok!

Figyelt kérdés
Vagy esetleg helyet is kért?

2016. nov. 14. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Munkahelyen, a legnagyobb ellenségek is lelkesen igazolták az alibit a másiknak. Ezen a téren, nők, pasik, sokkal lelkesebben segítenek a másiknak, mint bármilyen más dologban.
2016. nov. 14. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen ez így van, érdekes dolog :)

Az ilyen rossz dolgokban jobban összetartanak az emberek.

2016. nov. 14. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem hazudnék senki kedvéért. Mindenki a saját lelkiismeretével kell, hogy elszámoljon. De még undorítóbb ha úgy csalnak meg, hogy az egész iroda/barati társaság tudja. Én nem falaznék senkinek. Mindenki oldja meg maga. Gerinctelen dokgonak tartom azt is ha a képébe hazudnak valakinek. Az ilyen emberek remélem vissza kapják a sorstól.
2016. nov. 14. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:
45%

Tudjuk, kedves utolsó. Harmincöt alatt mindenki kész gerinctanulmány. Így van ez, amióta világ a világ és így is lesz, amíg ember él a földön. Tudom, mert én is az voltam, és az volt minden velem egykorú barátom is.

A kérdésre: igazoltak már nekem alibit a munkahelyen. Sajnos olyankor is, amikor nem kellett volna. Nagy hepaj volt, amikor a szomszéd öregasszonynak segítettem fát behordani. A feleségem nem tudta, hol vagyok, elhívta a céget, ott meg azt mondták, ott vagyok, de most nem tudok telefonhoz menni, mert a főnökkel tárgyalok. (Akkoriban még nem volt mindenkinél mobil.) Egyébként ilyen téren a pasik sokkal szolidárisabbak. A női kollégák szeretnek bekavarni.

2016. nov. 15. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:
*felhívta
2016. nov. 15. 14:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!