Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellet már valakinek alibit igazolnotok a párja előtt amikor az a szeretőjénhez ment? Megírnátok? Komoly válaszokat várok!
Igen ez így van, érdekes dolog :)
Az ilyen rossz dolgokban jobban összetartanak az emberek.
Tudjuk, kedves utolsó. Harmincöt alatt mindenki kész gerinctanulmány. Így van ez, amióta világ a világ és így is lesz, amíg ember él a földön. Tudom, mert én is az voltam, és az volt minden velem egykorú barátom is.
A kérdésre: igazoltak már nekem alibit a munkahelyen. Sajnos olyankor is, amikor nem kellett volna. Nagy hepaj volt, amikor a szomszéd öregasszonynak segítettem fát behordani. A feleségem nem tudta, hol vagyok, elhívta a céget, ott meg azt mondták, ott vagyok, de most nem tudok telefonhoz menni, mert a főnökkel tárgyalok. (Akkoriban még nem volt mindenkinél mobil.) Egyébként ilyen téren a pasik sokkal szolidárisabbak. A női kollégák szeretnek bekavarni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!