Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak elméleti szinten, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak elméleti szinten, mit reagálnál erre, mint édesanya?

Figyelt kérdés

A párod romantikus hétvégére visz. Remekül érzed magad, majd csinál egy elszólást, amivel elárulja, hogy csak falazásból vagytok itt, hogy a kamasz fiad, és a tanárnője nálatok lehessenek. Mert a fiad beavatta és kérte őt erre.

Illetve számít-e, hogy a párod az édes vagy nevelő apja-e a fiúnak?

2021. nov. 27. 13:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen mindegy ki ő, repülne! A tanárnő meg menne a levesbe.
2021. nov. 27. 13:56
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Ennél azért jobban megnézem, hogy kikkel élek együtt.
2021. nov. 27. 14:00
 3/11 anonim ***** válasza:
17%

most ha a fiú 16-7 éves és a tanárnő maximum 20-25 év közötti, akkor annyira nem tartanám betegesnek , mivel a fiú már kis felnőtnek nevezhető..

Ha neked mint nevelő apunak is tetszik a tanárnő az már cink.

2021. nov. 27. 14:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A tanár-diák kapcsolat minden esetben gáz, a férfiről pedig hatalmasat esne a véleményem, ha édes, ha mostoha apa.
2021. nov. 27. 14:39
 5/11 A kérdező kommentje:
De minden, normális fiú vonzódik a tanárnőjéhez. Ez evolúciós, génekbe kódolt ösztön.
2021. nov. 27. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
#5: Az egy dolog, de a tanárnő ezt nem teheti meg, a pasi meg nem falazhat.
2021. nov. 27. 16:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Wtf
2021. nov. 27. 16:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
3as,te nagyon okos, szerinted középiskolai érettségivel lesznek tanárok? Hogy lenne már 20 éves?
2021. nov. 27. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A tanár-diák kapcsolat alapból gáz. Én azt se szeretem, ha idegenek mászkálnak a lakásomban, amíg nem vagyok ott, tehát k. nagyot csalódnék a páromban.
2021. nov. 27. 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#5 Ha nekem mindent megengedtek volna (sőt, lehetővé tettek volna) a felnőttek, amikre az ösztöneim vágytak tiniként, akkor az nem tett volna jót a fejlődésemnek.

Lehet hogy te valami putri erkölcsi kódexe alapján élsz, de a civilizált társadalomban ilyen hozzáállással nem lehet normális morálú gyerekeket nevelni.

2021. nov. 28. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!