Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az alibi ha szeretovel talalkoztok?
Amikor elmegy napokra, azt csinálok amit akarok..
Bármilyen kérdést elmismásolok..
Túlóra
●Latom a fizupapirodon. (Csak az a nő nem veezineszre amelyik nem akarja)
céges buli,
●evente egyszer van...
Vacsora
●En itt is gyanakodnék.
kirándulás,
●Itt végképp
● shoppingolás
Detto,
mozi,
●na ne rohogtess
●esküvő,
Engem miert nem viszel?
dugóban vagyok :D
●Nem tul hosszu.idő...
- Szia drágám, elmentem baszni.
- Tényleg? Kivel?
- Most tényleg tudni akarod? Ha igen, utána felhozom bemutatni.
- Oké, igazad van, hagyjuk. Gumi van nálad?
- Igen, ne aggódj.
- Rendben, akkor érezd jól magad. Szeretlek :)
- Én is :)
Ha még ennyire se vagy kreatív akkor inkább ne dugj félre, úgyis lebuksz.
N
Van egy kolleganőm, aki házas, de a melóhelyünkön viszonya van egy kollégával (aki értelemszerűen férfi, amúgy 10 évvel fiatalabb a nőnél). A nő férje féltékeny típus állítólag (személyesen nem ismerem), nem tud a viszonyról, pedig 1 teljes éve tart. Na, és ennek a nőnek az az alibije, hogy dolgozik, ami igaz is. Hisz a melóban, a polcok közt sunyulnak mindig kettesben. Beszélgetnek, csókolóznak, mint a gyerekek, pedig az egyik 30-as, a másik 40-es (mint írtam, a nő az idősebb). Szexuális céllal, meg randevú céljából is találkozgatnak, melón kívül. Olyankor meg az az alibije a nőnek, hogy a 2 legjobb barátnője (szintén kolleganőim) mennek a férjhez, kikérik a nőt, hogy elviszik koktélozni, ilyesmi. Valójában meg viszik a szeretőjéhez...
Mindegyikükkel jóban vagyok, a nővel, a két barátnővel, és a pasival is, akivel félrelép. Én csak a férjet nem ismerem, mert ő nem kollégám. De megvan a véleményem a nőről, és a barátnőiről...
A legrosszabb, hogy a feleség végre válni akar (ekkor kezdett először jobb véleményem lenni a nőről, mert a válás végre tisztességes húzás, ellentétben a megcsalással), de a 2 barátnője, akik ugye asszisztálnak a viszonyhoz, azzal traktálják a nőt, hogy ne váljon el, biztos kapuzárási pánikja van, stb... (42 éves a feleség amúgy, nem tudom ez kapuzárási pánik-e ilyen fiatalon.) És komolyan, képesek hagyni a barátnői, hogy csaljaa férjet, segítenek neki benne, de el ne váljon? A feleség azért válni akar, mindig azt mondja, boldog akar lenni. Vagyis a férje mellett nem boldog ezek szerint. Remélem elválik, mert az sokkal tisztességesebb lépés, mint ez az 1 éve tartó viszony... A férj nem tud a viszonyról, és nem akar válni amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!