Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi az alibi ha szeretovel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az alibi ha szeretovel talalkoztok?

Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 13:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
22%
Túlóra, céges buli, vacsora, kirándulás, shoppingolás, mozi, esküvő, dugóban vagyok :D
2022. jan. 3. 13:57
 2/20 anonim ***** válasza:
30%

Amikor elmegy napokra, azt csinálok amit akarok..

Bármilyen kérdést elmismásolok..

2022. jan. 3. 14:00
 3/20 anonim ***** válasza:
57%

Túlóra

●Latom a fizupapirodon. (Csak az a nő nem veezineszre amelyik nem akarja)

céges buli,

●evente egyszer van...

Vacsora

●En itt is gyanakodnék.

kirándulás,

●Itt végképp

● shoppingolás

Detto,

mozi,

●na ne rohogtess

●esküvő,

Engem miert nem viszel?

dugóban vagyok :D

●Nem tul hosszu.idő...

2022. jan. 3. 14:01
 4/20 anonim ***** válasza:
51%

- Szia drágám, elmentem baszni.

- Tényleg? Kivel?

- Most tényleg tudni akarod? Ha igen, utána felhozom bemutatni.

- Oké, igazad van, hagyjuk. Gumi van nálad?

- Igen, ne aggódj.

- Rendben, akkor érezd jól magad. Szeretlek :)

- Én is :)

2022. jan. 3. 14:04
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
3-as én csak tippeket írtam, jómagam sose csaltam senkit. Látom le is buknék hamar :D
2022. jan. 3. 14:20
 6/20 anonim ***** válasza:
98%

Ha még ennyire se vagy kreatív akkor inkább ne dugj félre, úgyis lebuksz.

N

2022. jan. 3. 14:50
 7/20 anonim ***** válasza:
61%

Van egy kolleganőm, aki házas, de a melóhelyünkön viszonya van egy kollégával (aki értelemszerűen férfi, amúgy 10 évvel fiatalabb a nőnél). A nő férje féltékeny típus állítólag (személyesen nem ismerem), nem tud a viszonyról, pedig 1 teljes éve tart. Na, és ennek a nőnek az az alibije, hogy dolgozik, ami igaz is. Hisz a melóban, a polcok közt sunyulnak mindig kettesben. Beszélgetnek, csókolóznak, mint a gyerekek, pedig az egyik 30-as, a másik 40-es (mint írtam, a nő az idősebb). Szexuális céllal, meg randevú céljából is találkozgatnak, melón kívül. Olyankor meg az az alibije a nőnek, hogy a 2 legjobb barátnője (szintén kolleganőim) mennek a férjhez, kikérik a nőt, hogy elviszik koktélozni, ilyesmi. Valójában meg viszik a szeretőjéhez...

Mindegyikükkel jóban vagyok, a nővel, a két barátnővel, és a pasival is, akivel félrelép. Én csak a férjet nem ismerem, mert ő nem kollégám. De megvan a véleményem a nőről, és a barátnőiről...

A legrosszabb, hogy a feleség végre válni akar (ekkor kezdett először jobb véleményem lenni a nőről, mert a válás végre tisztességes húzás, ellentétben a megcsalással), de a 2 barátnője, akik ugye asszisztálnak a viszonyhoz, azzal traktálják a nőt, hogy ne váljon el, biztos kapuzárási pánikja van, stb... (42 éves a feleség amúgy, nem tudom ez kapuzárási pánik-e ilyen fiatalon.) És komolyan, képesek hagyni a barátnői, hogy csaljaa férjet, segítenek neki benne, de el ne váljon? A feleség azért válni akar, mindig azt mondja, boldog akar lenni. Vagyis a férje mellett nem boldog ezek szerint. Remélem elválik, mert az sokkal tisztességesebb lépés, mint ez az 1 éve tartó viszony... A férj nem tud a viszonyról, és nem akar válni amúgy.

2022. jan. 3. 15:00
 8/20 anonim ***** válasza:
83%
Nincs szerető. Nincs alibi
2022. jan. 3. 15:09
 9/20 anonim ***** válasza:
50%
Nekem az lesz,hogy tornázni,sportolni megyek.
2022. jan. 3. 15:55
 10/20 anonim ***** válasza:
34%
Nekem olyan a munkám hogy bármikor legálisan mehetek el itthonról. Élek is vele. Volt hogy be is irattam tulórának, aztán szeretőztem.
2022. jan. 3. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!