Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi megcsalás? Mi készteti rá az embereket annyira?
Ha csak röviden körbegondolom az ismerőseim, rokonaim, kapásból minden második emberről tudom, hogy elkövette, de inkább majdnem mindenki.
Távolabbi ismerősök is. És nem lezüllött kategória, normális emberek.
Nem vagyok aszexuális sem egyedülálló.
Sok a lehetőség, kicsi a lebukás esélye.
Lazább a világ is, de nyugi, az én környezetemben is ez van.
Bármilyen furcsa , de hosszú idő után mindent megun az ember.
Mindegy hogy férfi vagy nő , ez a megszokott minden napos taposómalomba beszürkül az ember .
És bizony amikor jön valaki és valami változást hoz az már megdobogtatja a szivet.
Hátha még tetszik ez, tetszenek egymásnak akkor kész a félre lépés.
Én amikor 20 éves voltam volt idősebb kolléga kb 40 lehetett és mondta hogy olyan mintha a saját combom fognám meg, a feleségére.
Pedig valami iszonyú szép és csinos asszony volt a nő. Nem is értettük ezt fiatalon , hisz akkor ha lehetett volna talán egész nap rámásztunk volna arra nőre.
Aztán most már megértettem hogy miért volt unalmas a " bácsinak " a felesége.
Engem az késztet rá, hogy most jutottam oda, hogy jól nézek ki, van egzisztenciám és kellek a nőknek.
Nem fogok egynél megállni, hogy majd 50+ évesen keseregjek, hogy nem szexeltem eleget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!