Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi megcsalás? Mi készteti rá az embereket annyira?
Ha csak röviden körbegondolom az ismerőseim, rokonaim, kapásból minden második emberről tudom, hogy elkövette, de inkább majdnem mindenki.
Távolabbi ismerősök is. És nem lezüllött kategória, normális emberek.
Nem vagyok aszexuális sem egyedülálló.
Már leírtam vmelyik kérdésre, de tartom most is:megcsalás és megcsalás között is van különbség.
Nem mindegy, hogy egyszeri "baleset", vagy egy rossz kapcsolat tünete.
Egy jól működő kapcsolatban nincs félredugás. De a kapcsolatok nagy része sajnos szarul működik.
Van, ahol a férfi egyszerűen hajlamos a félrelépésre. Nem proli, tahó, stb. emberek ezek, igazgatótól az esztergályosig bármelyik lehet. Ezek csak az alkalomra várnak.
Van, ahol rossz a szex. Ott az egyik félben benne van a zizegés, hogy mással más, jobb lesz.
Van, ahol az egész kapcsolat lerohadt, de a gyerekek, a hitel, a családi nyomás összetartja. Ilyen kapcsolatból az első alkalommal félrelépnek a felek.
Az ismerősi körödben is, ha mélyebben belelátnál, valamelyik fenti tünetet felismernéd szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!