Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan provokálnád ki a párod szertőjét?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy megcsalt,azt is hogy kivel. Viszont nincs bizonyítékom,a szemembe röhögne. A szeretője rá van kattanva.2021. dec. 19. 22:44
11/27 A kérdező kommentje:
Magánnyomozó nem jó,mert már nincs közöttük semmi. A célom az lenne,hogy kiprovokaljam a volt szeretőjét. Hosszú lenne kifejteni,de biztosan tudom,hogy volt csak kézzelfogható bizonyítékom nincs. Nem ismerem,csak tudom ki az. Persze így is válás lesz a vége.
2021. dec. 20. 09:05
12/27 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit megtézni,nem süllyedek le addig.
2021. dec. 20. 09:07
13/27 anonim válasza:
Ha már nincs közöttük semmi akkor hagyd, a saját lelkivilágod érdekében.Az már más kérdés,hogy magadban tisztázd a helyzetet, de ez a kettőtök csatája a férjeddel, a szeretőt hagyd ki a sztoriból, annak ellenére,hogy a helyzethez Ő is alaposan hozzátartozott.
14/27 anonim válasza:
Hagyd ezt.. ne a szeretőt provokald, hanem a parod.
15/27 anonim válasza:
kapcsold le a lámpákat és uvlámpával keress a csajodon tettjeleket. Sosem néztél nyomozós sorozatokat?
16/27 anonim válasza:
15 voltam. A hatásosság kedvéért a lámpa leoltás előtt húzz fel fehér gumikesztyűt közben komoly tekintettel nézz bele a szemébe. xd
17/27 anonim válasza:
“tudom hogy les fb-kon m”
És honnan tudod?
Én is fönt vagyok, de sosem tapasztaltam, hogy “lesne”.
Mivel jelez a fb, ha lesnek?
Komolyan érdgekelne.
18/27 anonim válasza:
A szerető nem fogja bevallani ,pláne ha neki is van párja.Az exemnek még előttem volt egy nős pasi szeretője,ezt ő mesélte nekem,ismertem a figurát párszor odajött a hozzánk,ha együtt voltunk. Egyszer ittas voltam amikor egyedül voltam összefutottam vele,rá akartam venni hogy bevallja hogy volt valami az ex és ő között.Még a gyerekei életére is megesküdött hogy nem volt köztük semmi,pedig nem is mondtam neki ,hogy esküdjön,csak úgy magától.
20/27 anonim válasza:
Vannak különböző vallatási módszerek. Ne engedd aludni 1 hétig utána azt fogja mondani amit hallani akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!