Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdemes kezelni azokat a férfiakat, akik szándékosan piszkálnak, provokálnak nőket, amíg azok fel nem emelik a hangjukat és persze majd ezzel érvelnek ellenük (a nők ellen)?
Munkahelyi közösségekben, baráti csoportokban is láttam már ilyet és nőként inkább a nyugalmasabb lehetőségeket szeretem.
Köszönöm a válaszokat
Ne emeld fel a hangod soha. Gyakorlattal, racionális gondolkodással, a szavak megfelelő forgatásával nyugodt hangon is leg lehet őket alázni a férfiasságukban :)
N
Ha kepes vagy arra, hogy eszrevedd, hogy szandekosan piszkalnak, akkor NE ugorj ra. Egyszeru.
Ne csinalj semmit.
Ha azt mondja, pl a nonek a konyhaban a helye, akkor csak bologass, es mondd-ja, foleg telen amikor hideg van. Vagy valami.
En igy szereltem le piszkalodos pasikat. Mindennel egyetertettem.
Persze ezzel elvettem a jatekat, mert azt elvezte, ha felbosszantott masokat.
Nekem az apám pl. ilyen. Ha éppen nincs kedved, időd konfrontálódni vele, akkor a legjobb, ha elengeded a hülyeségeit a füled mellett és beszélsz valami nyugisabb témáról.
Ha benne vagy egy kis vitában, maradj nyugodt, kb. úgy kell kezelni, mint egy kisgyereket.
A szándékos piszkálás, provokálással rokon fogalom lehet a szexuális zaklatás
... Vigyázz a határokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!