Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ha szakítani szeretnétek a párotokkal, de azt akarnátok elérni, hogy ő hagyjon el titeket, akkor mivel provokálnátok ki? Miket csinálnátok?
Undorító játszmázás, legközelebb éppen te fogod visszakapni másoktól.
Állj elé őszintén és mondd el!
El kell kezdeni költeni ész nélkül a pénzét. Itt a nyár, meséld el, hogy hova akarsz menni nyaralni. Kerüljön mondjuk egy millióval többe, mint amit a csávó megengedhet magának.:D
De miért kérdezed, ha te vagy a hapsi?
Egyetlen 1 olyan volt az életemben, hogy erre jàtszottam.
A "trükköm" mindössze annyi volt, hogy elkezdtem úgy viselkedni, mint ő... Persze pár nap után feltűnt neki, hogy mi ez a bunkó "le$zarom" stílus, meg hogy ha ő nem keres, nekem eszembe se jut, dögöljek meg, stb.
Azt gondoltam, nyertem, 1 hónapig semmi. Mikor utána újra megláttam, jöttem rá, hogy ba$$za meg én szeretem ezt a pasit. Elméletileg ő is engem.
De nem volt kivitelezhető a dolog.
Leginkább megmondanám neki, hogy szakítani szeretnék.
Egyébként meg folyton hisztiznék, féltékenykednék, bizalmatlankodnék, követelőznék, és úgy általában rossz fej lennék. Szexelni nyilván nem akarnék (vagy úgy csinálnék, mintha), aztán meg szidnám, ha közeledik, hogy neki csak erre kellek. Na, röviden: kibírhatatlan lennék. De egyszerűbbnek tartom egyszerűen elé állni és megmondani, mi a helyzet, mint így játszmázni, ez nem az én stílusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!