Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ha szakítani szeretnétek a párotokkal, de azt akarnátok elérni, hogy ő hagyjon el titeket, akkor mivel provokálnátok ki? Miket csinálnátok?
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 06:37
11/11 anonim válasza:
Az exem is így csinált! Aztán mindent tagadott, hogy ő nem akar szakítani de mindenféle módon megbántott és egyszer amikor lebukott valamin, azt hajtogatta: miért vagyok vele? Miért vagyok még mindig vele? Mondom zavarok? Ha szakítani akarsz mondd meg. Erre: őőő nem fog szakítani! Nem fog!
Végére sikerült elérnie, kidobtam. De előtte én is azt csináltam mint ő. Még randizni is elküldtem! Aztán mondtam jaaaj dehogy nem úgy gondoltam. Jaaaa... vette a lapot végül, de nem hitte el hogy megteszem és lelépek.
Egyszerűen ha teszel a fejére, az elég nyilvánvalóan sugallja felé. De nagyon szemét dolog ha direkt arra játszol rá, ha ő nem volt szemét veled. Ha igen, akkor nem sajnáljuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!