Hogy lehetne elérni, hogy apa ne függjön folyton a telefonján?
Édesapám kb folyamatosan a telefonját piszkálja. Tévézés közben, evés közben, nyaraláson, ha házimunka közben van 2 perce akkor akkor is.
Épp tegnap voltunk koncerten, szerintem nem is emlékszik belőle semmire, mert folyton csak a telefonja kameráját piszkálta, meg fotózott.
Anyunak meg nekem már ég a képünk mikor vendégek jönnek és még akkor is csak facebookozik... Ha viccesen, finoman szólunk rá akkor "csak" vérig sértődik, és egy óráig nem szól hozzánk, ha csúnyán szólunk neki, akkor meg kiabálni kezd.
Így abszolút nem élmény együtt csinálni vele bármit, de ha meg őt otthon hagyjuk, akkor meg azon hisztizik.
Ha átjön a barátom hétvégére, akkor mindig rászánjuk a péntek estét, hogy vacsora után kint maradunk a konyhában, beszélgetünk, nasizunk, iszogatunk, apa akkor is a facebookot nézegeti, majd időnként felpillant és megkérdezi, miről van szó, majd ha nem ismételjük el, elkezd hisztizni és vége a jó hangulatnak (hárman a barátommal meg anyuval nagyon jókat beszélgetünk addig) Már emiatt nem szívesen hívom át a barátom....
Mint írtam próbáltunk már neki szólni szépen is, csúnyán is.... Annyira zavaró... Néha anyu is meg én is lövünk pár képet, akár még fel is tesszük facebookra, de az 2 perc, nem töltjük az egész estét a telefonunkat nyomkodva...
Mi a fenét lehetne vele kezdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!