Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan provokálnád ki a párod szertőjét?
Magánnyomozó => kép / bizonyíték
Vagy csak egy jó ismerős
Amúgy a magyar jogrendszer a vallást a kapcsolat megromlàsakènt kezeli, max a közös ismerősöknek tudnàd kifelé mutatni , hogy ezert törtènik a vàlas
Csomagold össze a ruháit, tedd ki az ajtó elé a bőröndöt, és ha átköltözik a szeretőhöz, akkor ő volt az.
Ha én tudom, hogy a parom megcsal, még csak az se érdekelne, hogy kivel. Nem kell bizonyíték a váláshoz.
Így meg mindenkinek egyértelmű, hogy csak a szeretőt akarod megtépni, de válni úgyse fogsz. Majd jön a következő szerető. Meg a következő....
Nem írtad mennyire ismered a szeretőt?Teljesen idegen, vagy legalább beszélőviszonyban vagytok? Ha ez utóbbi, mondd Neki,hogy azon gondolkodsz,hogy össze kellene hozni egy közös szilveszteri zártkörű bulit. Benne lenne-e a szervezésben?
Nem értem meg azokat akik lehúznak azért hogy dühös vagy és provokálni akarsz. Aki nem volt még ilyen helyzetben az el nem tudja képzelni milyen bosszantó ez, és pont az a része megalázó ha a hátad mögött folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!