Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom direkt provokálna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom direkt provokálna engem minden nap?

Figyelt kérdés
Úgy érzem ő nincs tekintettel rám. Az utóbbi 1 hónapban mindennap stresszelek miatta, mert valamivel mindig felidegesít. Felhozta már azt, hogy az exe mennyivel többet keresett mint én, én mennyivel többet el is járt dolgozni. Ha ő neki sikerült, akkor nekem miért nem. Ha meg nem ezt beszéli, akkor az összeköltözést, de ő nem akar albérletbe menni velem sem, nem dobálja ki a a pénzt az ablakon. Meg én sajnálok tőle mindent, és gazdag pasit kellene fognom, aztán mikor mondom szakítsunk, akkor már azért nem hagyna itt. Ezeken a dolgokon én megbántódom.
2021. szept. 5. 14:37
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
31%
Szia Viki, hát mondtam, h nem normális a frici!!
2021. szept. 5. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Ezeket lazan le lehetne reagalni pedig. Kérdés az te minek veszed fel..?

Exre: juj de ügyes okos 🤗🤗🤗pont. (Sz.rnám le.)

Összekoltozesre:nem kotelezo az alberlet. Nem tema. Pont.

Gazdag pasira:lehet nem is mondasz hulyeséget..pont.

Szakitasra felesleges kiélezni. Szakitasrol egyetlen egyszer kell csak beszelni. Aztan pá pá. Addig csak töltelékszo más jelentese nincs.

2021. szept. 5. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
97%
Nálam egy ilyen pasinak esélye sem lenne. Ez nem csak provokáció, hanem a teljes leértékelés részéről.
2021. szept. 5. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
96%
Leírnád őszintén, hogy ez kb. hányadik kérdésed erről a kapcsolatról?
2021. szept. 5. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezek mind egyet jelentek: nem tud veled hosszú távon tervezni, nem tart sokra. Addig vagy jó, amíg talál helyetted egy olyat, aki megfelel.

Nem megsértődni kell, hanem gondolkodni. Te meddig akarsz hézagtöltő lenni két szerelem között?

2021. szept. 5. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!