Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők szoktátok szándékosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szoktátok szándékosan provokálni a párotokat?

Figyelt kérdés

#veszekedés #szándék #provokálás #Szándékos provokálás
2021. aug. 19. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
23%

Néha szoktam.Kevesebbet keres mint én.Néha mondom neki, milyen férfi vagy te?Nem tudsz meghívni vacsorázni sem.Ilyenkor meghívom.Egész este érzem rajta hogy feszélyezett mert én fizetek.

de van egy gyerekünk, nem akarok már tőle válni, pedig 100 e ft-tal keres kevesebbet.

Van ilyen még, hogy adjak bevásárlásra pénzt, vagy tankolni?

Ilyenkor szeretem nézni milyen fejet vág.

2021. aug. 19. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem szoktam, mert mindkettőnknek csak rosszabb lenne tőle és nem vagyok mazochista. Szeretem a nyugis, boldog életünket és nem akarok felesleges stressz és drámát a kapcsolatunkba.
2021. aug. 19. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Én is szoktam, de csak ha van valami okom rá. Akkor, ha előtte megbántott.
2021. aug. 19. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

Igen, de csak viccelek, nem veszekedni szeretnék. Az elején felhúzta magát, aztán hamar rájött, hogy csak játék.

Egyébként inkább cukkolni szoktam, hogy estére rendesen felhúzzam.

2021. aug. 19. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Maximum szexuális értelemben, hogy direkt szexin öltözök fel, vagy direkt előtte hajolok le, ilyenek. Más téren nem, miért tenném?
2021. aug. 19. 18:03
 6/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom, hogy annak számít-e, de szoktam mondani neki dolgokat, amin kiakad, de viccből. Ilyenkor eljátssza a sértődöttet, és a nyakába kell ugranom, mert annyira kegyetlen édes fejet vág.
2021. aug. 19. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

Megesett csak.

Szakitás szélén hatalmasan volt közömbös. Azaz ha lelèpek lelépek, ha nem akkor nem, neki 8.

Holott hibás volt, ő b.szta el, neki kellett volna esdekelnie értunk harcolnia es nem nekem.

Es kb semmi nem hatotta meg. Ha rinyáltam az se, ha duhomben már sirtam az se, ha igereteket kertem az se, ha megbánás tanusitast kertem az se, ha hátat forditok elmegyek elveszit az se..és igy sorra.

De amikor mindezt félretettem lehiggadtam csend lett meg béke nyugalom etc etc, csak ugy bevágtam, csak ugy annyit es egy kicsivel se tobbet, egy aprocska kis szót, hogy ezt még visszakapja.

Na erre már láttam azt rajta hogy mégse közömbös akkor felèm es nagyon nem az..

Kizárolag EZ miatt voltam képes csak valoban megbocsájtani.

2021. aug. 19. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:
78%

Jut eszembe azt kellett volna mondanom, hogy ezt vissza fogod kapni és le fogom tagadni, hogy visszaadom.

Aztan ha kételkedik bennem es a velem valo kapcsolatban hogy megbizhat e bennem, allandoan kántálnám hogy de, korrekt vagyok, megbizhat, nem adom vissza.

Es aztán tegye magában helyre hogy mikor mondtam igazat es melyik a kam ;)

2021. aug. 19. 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!