Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom még a párkapcsolat első hetében. Mondjam el neki így 2 év után?
Akkor meg nem
volt olyan mely erzelmi kotodes azert tortent meg hothalalos reszegen. Aztan beleszerettem es eltelt 2 ev azóta eszembe se jutott hogy megcsaljam es nem
is tennem semi penzert. De meg ennyi ido utan is van bennem egy kis buntudat emiatt. Szerintetek mondjam el? Megfog bocsatani?
Őszintén... Te ismered a barátodat.
Az egyik volt párom elmesélte, hogy az exével való kapcsolat 2. évében kiderült, hogy a lány a kapcsolat első hónapjában megcsalta. A párom ezen csak röhögött, úgy volt vele, hogy sok idő eltelt már, kb. csak értékelte a lány őszinteségét. Utána még 2 évig együtt voltak, más miatt mentek szét.
Úgyhogy reagálhat így is, meg úgy is, hogy kibsz, mint macskát egészségügyi sétára.
Ha megtudnám hogy a barátnőm ezt tette velem, és volt képe ennyi ideig eltitkolni..
Az egyenlő lenne Isten haragjával, ki dobnám akármilyen sz*r is.
Ennek a legelején már hazugságra épül.
Azok a kommentelők, akik arra biztatnak, hogy ne mond el, csak gyenge emberek, akik nem az egyenes utat járják.
Szerintem nagyobb fájdalom a meg családnál, ha még titokban is marad.
Te lelkeden szárad a döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!