Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátom még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom még a párkapcsolat első hetében. Mondjam el neki így 2 év után?

Figyelt kérdés

Akkor meg nem

volt olyan mely erzelmi kotodes azert tortent meg hothalalos reszegen. Aztan beleszerettem es eltelt 2 ev azóta eszembe se jutott hogy megcsaljam es nem

is tennem semi penzert. De meg ennyi ido utan is van bennem egy kis buntudat emiatt. Szerintetek mondjam el? Megfog bocsatani?

2021. dec. 4. 22:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
En sem akarnam tudni!
2021. dec. 5. 00:12
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Ne valld be! Tudom, hogy most le leszek pontozva, de az a kapcsolat legelején történt, megbántad, már nem tennéd meg újra. Tehát, ha nem akarod elveszíteni ne mondd el!
2021. dec. 5. 03:11
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Csak ha tonkre szeretned tenni a baratod es a kapcsolatot.
2021. dec. 5. 03:18
 14/21 anonim ***** válasza:
90%
Ne!
2021. dec. 5. 08:46
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
Minek? Plusz hogy lehet valakit "megcsalni" a kapcsolat első hetében? Jóformán alig ismertétek egymást.
2021. dec. 5. 09:32
 16/21 anonim ***** válasza:
5%
Én nagyon drukkolok, hogy kiderüljön, de sajnos nem nagyon van rá esély.
2021. dec. 5. 10:59
 17/21 anonim ***** válasza:
6%
Úgy lehet, hogy ha belement abba, hogy együtt vannak, akkor együtt vannak, és teljesen mindegy, hogy két év után ő másképp vélekedik a dologról. Megcsalta, mert belement abba, hogy együtt vannak, aztán meg mással volt, ne simogassuk meg ezért a remek tettéért? Aki egyszer megteszi, többször is megteszi. Kétlem, hogy bízni fog benne ezután.
2021. dec. 5. 11:11
 18/21 anonim ***** válasza:
77%

Őszintén... Te ismered a barátodat.

Az egyik volt párom elmesélte, hogy az exével való kapcsolat 2. évében kiderült, hogy a lány a kapcsolat első hónapjában megcsalta. A párom ezen csak röhögött, úgy volt vele, hogy sok idő eltelt már, kb. csak értékelte a lány őszinteségét. Utána még 2 évig együtt voltak, más miatt mentek szét.

Úgyhogy reagálhat így is, meg úgy is, hogy kibsz, mint macskát egészségügyi sétára.

2021. dec. 5. 12:57
 19/21 anonim ***** válasza:
50%

Ha megtudnám hogy a barátnőm ezt tette velem, és volt képe ennyi ideig eltitkolni..

Az egyenlő lenne Isten haragjával, ki dobnám akármilyen sz*r is.

Ennek a legelején már hazugságra épül.

Azok a kommentelők, akik arra biztatnak, hogy ne mond el, csak gyenge emberek, akik nem az egyenes utat járják.

Szerintem nagyobb fájdalom a meg családnál, ha még titokban is marad.

Te lelkeden szárad a döntés.

2021. dec. 14. 11:34
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Megcsalásnál*
2021. dec. 14. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!