Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőm, szerintetek ez fontos?
Ennek mégis melyik része oké? Persze, hogy elhajt a francba teljesen jogosan.
26F
😂😂😂
Szép kapcsolat... Álompasi... Esküszöm imádom ezeket a kérdéseket.
Mégis mit gondolsz? Ha ''ellazulós'' életet akarsz élni az egy dolog, megteheted. De szánalmas amikor valaki két végéről égeti a gyertyát, ,,cukiskodni is akarok a barátnőmmel, de azért másokkal is akarok k***ni''.
Ha már megcsaltad annyi gerinced legyen, hogy bevallod neki, szakítassz vele! Mert szerinted ő azt érdemli, hogy olyan valakivel legyen együtt aki csalja? Ezzel nem téged minősítelek (rólad is van véleményem, de szerintem nem túl objektív, szóval maradjunk a logikus objektív problémamegoldásnál), de ha te olyan életed akarsz élni, rendben van, nincs barátnős időszakod ez van... De tiszteld már meg annyira, hogy elmondod neki, nem a te jogod helyette dönteni, hogy mit kezdjen ezzel. Te hozhatsz olyan döntést, hogy 'lazulós' korszakod van, de neki nincs joga dönteni arról, hogy ezt hajlandó-e elviselni?!
Megcsalod. Oké. Szeretsz random k***rogatni. Rendben van. De 3 évnyi kapcsolat után kérdés, hogy szakíts-e vele? Engem csak ez dühített fel, hogy ennyire nem tiszteled őt, hogy megadd neki a lehetőséget, hogy olyasvalakivel lehessen, aki igazán szereti megbecsüli és nem csalja meg boldogan és büszkén a tetteire...
Túl is van tárgyalva.
"Megcsaltam a barátnőm, szerintetek ez fontos?"
Ááááá nem dehogy, ez tök alap dolog... Szánalmas vagy. Gondolom a tiszteletet hírből sem ismered. Legalább annyi legyen benned, hogy bevallod neki, és szakítasz vele a francba. De komolyan. Ha más lányokkal akarsz lenni, legyen. De ne úgy, hogy közben barátnőd van, gerinctelen dolog ez vele szemben. Akkor lettél volna korrekt, ha szakítottál volna vele, mielőtt elmész más lányokat megk**ni. Soha nem fogom megérteni, hogy az ilyen emberek mit képzelnek.....
Ez már kész vicc xDD
Mondd meg a barátnődnek, hogy csak "ellazultál" pár csajjal és majd meglátod mit reagál. Remélem kettő pofon lesz mert kisfiam akkor még jól járnál. Én úgy s**gbe rúgnálak, hogy a szádon jönne ki. . .
Az erkölcsi részét már megírták mások.
Én inkább azt mondanám, hogy mi a jó édes azték indián f4száért írtad ezt ide ki? Ha a lelkiismeretednek nincs ezzel baja, van ilyen, tedd el a büszkeséglistádban, de ne kürtöld már szét ország-világnak a neten. Ha mellékutakon jársz, azt ésszel kell. Már helyből hárman tudnak erről, max azt nem tudja a másik két csaj, hogy megcsalás volt. De kicsi a világ, bármikor ,,körbeérhet" az infó. Amit többen tudnak, az már nem titok.
De a kérdésedből ítélve, te már döntöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!