Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mondjam el neki, hogy megcsalt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el neki, hogy megcsaltam, még akkor is, ha kockáztatom a párkapcsolatomat?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve vagyok együtt a szerelmemmel és imádom őt úgy, ahogy van. Az egyik fiú (Márk) osztálytársammal találkoztam a suli miatt. Tetszik tudni Márk már négy éve bejön nekem, hol erősebb, hol gyengébb ez az érzés. Szóba hoztuk, hogy ő még sosem csókolózott. Majd poénból megkérdeztem, hogy megtanítsam-e. Ő belement. Én meg megtettem. Éreztem bűntudatot, és tudtam, hogy helytelenül cselekszem. Úgy is voltam vele, hogy ez csak egy csók, amiért már négy éve sopánkodok, és itt volt az alkalom. Viszont nem éreztem sem a szikrát, nem volt bennem olyan, hogy akkor most elhagyom a páromat miatta (mert mint kiderült bejövök neki is). Mindketten úgy álltunk hozzá, hogy csak kisegítek egy barátot. Szóval nem tudom, hogy elmondjam-e a szerelmemnek a dolgot. Mert ő a csókot már megcsalásnak tekinti. Nem akarom elveszíteni őt, bár teljesen megérteném, ha elhagyna emiatt, viszont én nem akarom elveszíteni, mert szerelmes vagyok belé.

2021. ápr. 24. 21:49
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
40 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Hogy kell elképzelni ezt a vallomást?

"Figyelj mivel annyira imádlak, ezért megcsókoltam egy másik palit de nézd már el nekem én csak kisegítettem szegényt!"

Most komolyan? Mondd el neki, minél hamarabb...

2021. ápr. 24. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Szeretlek cunci de megcsaltalak most akkor szent a béke?
2021. ápr. 24. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Én nem mondanám el neki
2021. ápr. 24. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
En nem mondanám el, minek? Kinek lesz jobb? Elvezd az eletet, fiatal vagy.
2021. ápr. 24. 22:45
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha szereted, akkor nem azt nézed, hogy a te kis önző érdekeidnek mi a jó, hanem, hogy ha neki a csók megcsalás, ezért tudnia kell róla.
2021. ápr. 25. 02:14
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
*akkor tudnia kell róla.
2021. ápr. 25. 02:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen úgyis kiderül, ha meg mástól tudja meg, rosszabb lesz.

Szerintem ne bánd ha szakítotok, amúgy sem szereted őt. Ha szerencséd van, később rájössz, hogy akit tényleg szeretsz eszedbe sem jut megcsalni. Plusz szegény csávó hogy érezheti magát, hogy végig Márk után csorgattad a nyálad, de inkább összejöttél vele, mert Márkkal nem jött össze.

2021. ápr. 25. 10:31
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem szereted,mert akkor meg sem fordult volna a fejedben belemászni más szájába. Szóval mond csak el mit tettél,hogy szegény srác mihamarabb találjon rendes barátnőt,aki megbecsüli.
2021. ápr. 25. 13:03
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha te annyira szereted a szerelmed akkor miért csaltad meg ? A másik meg ha neked már 4 éve bejon valaki és hol gyengébb hol erősebb ez az érzés akkor mégis miért vagy a barátoddal ? Sajnálom a barátod hogy ilyen barátnője van nálad 100x jobbat érdemelne!
2021. ápr. 25. 20:08
 10/10 anonim válasza:
25%
Mindenképpen mondd el neki , ne legyèl gerinctelen . Ültesd le és kérd meg hogy hallgasson végig ( ne hagyj ki semmilyen részletet) ezután a dolog már az ő kezében van ,ha szakít legalább megtanulod viselni a tetteid következményét . De semmiképp ne sunnyogj akkor má eleve romlott a kapcsolat.
2021. aug. 14. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!