Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkretettem a majdnem 2 éves párkapcsolatom! Helyre tudom valahogy hozni?
Sziasztok! A probléma az lenne, hogy 2 héttel ezelőtt szakítottunk a párommal. Sajnos a koronavírus eléggé megnehezítette az egészet , nem tudtunk találkozni sem (azért, mert van daganatos beteg nálam és nála is és nem akartunk kockáztatni). Picit messze laktunk egymástól és csak hétvégén tudtunk találkozni mindig.
Október végén találkoztunk utoljára. November közepén összevesztünk de aztán kibékültünk.
Igazság szerint, most hogy szakított velem, rájöttem hogy én voltam végig a hibás. A kapcsolatunk eleje olyan mesebeli volt, mikor az egy évhez közeledtünk, kezdett ellaposodni az egész. Nem becsültem meg a barátom, alig mutattam ki iránta a szeretetem... és végül elege lett. Mindig adott nekem új esélyt hogy változtassak a viselkedésemen, de én hülye nem tettem!
Ezen a héten ráírtam hogy mennyire hiányzik, és hogy szeretném ha kapnék egy új esélyt hogy változtassak magamon. De sajnos már nem szeret, nem akarja újrakezdeni.... borzasztóan hiányzik, nagyon megbántam a tettemet.. ő végig szeretett engem, én csak saját magammal foglalkoztam...:( nagyon megbántam.... én tényleg őszintén szerettem, de ezt már sajnos nem akarta elhinni.. (ami érthető..)
Első kapcsolatom volt. Mindent megtennék, hogy újra megkaphassam! Szerintetek lesz ennek újra jövője....? Ha esetleg néhány hónap múlva újra egymásra találunk? Vagy felejtsem el?:(
Először is a szüleidnek igaza van mert a tanulás nagyon fontos a jövödet alapozod meg főleg ha jó fejed van mindenképpen érdemes.
A másik tanulj a hibádból következő kapcsolatodban ne kövessd el.
7-es
Te beteg vagy, miért bántod ezt a lányt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!