Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátom még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom még a párkapcsolat első hetében. Mondjam el neki így 2 év után?

Figyelt kérdés

Akkor meg nem

volt olyan mely erzelmi kotodes azert tortent meg hothalalos reszegen. Aztan beleszerettem es eltelt 2 ev azóta eszembe se jutott hogy megcsaljam es nem

is tennem semi penzert. De meg ennyi ido utan is van bennem egy kis buntudat emiatt. Szerintetek mondjam el? Megfog bocsatani?

2021. dec. 4. 22:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%

Csúnya dolgot csináltál, de most már nem érdemes elmondani. Tönkretenné a kapcsolatot és az önbecsülését is. Próbáld inkább jóvátenni!

Én bevallottam a megcsalást egy gyenge pillanatomban és óriási botrány lett belőle. A barátom valahogy előkerítette a srácot, akivel egyszeri volt és már nem is emlékezett rám.

2021. dec. 4. 22:56
 2/21 anonim válasza:
24%

Így nyíltan. El tudom képzelni mennyire szereted ha ezzel sem tiszteled meg xD

Önző.

2021. dec. 4. 22:56
 3/21 anonim ***** válasza:
43%
Minden sikeres párkapcsolat hazugságokra épül ... a tiéd elég jól indult :D
2021. dec. 4. 22:59
 4/21 anonim ***** válasza:
26%
Igen. Ha maga jön rá akkor megrendül a bizalma. Ezzel talán még erősödik is
2021. dec. 4. 23:01
 5/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem mostmar minek felhozni? Ne tedd meg kesobb es kesz. Ha meg megteszed azonnal illik elmondani.
2021. dec. 4. 23:11
 6/21 anonim ***** válasza:
22%
Jajj hagyjuk már, első héten még csak nem is ismerted rendesen, kit érdekel? Ha tönkre akarod tenni a kapcsolatot akkor mond el neki, ha nem akkor hagyjad… ez felesleges de amúgy egy hét még nem is kapcsolat. Kérdezd meg hogy ő az ismerkedésetek elején mikortól nem találkozott vagy járt össze masokkal és ha őszintén elmondja hogy mondjuk kb 3 hetig vagy 1 hónapig vagy ilyesmi akkor te is mond el
2021. dec. 4. 23:13
 7/21 anonim ***** válasza:
65%
Attól függ mi a további terved, ha együtt szeretnél még maradni vele, akkor ne, ha meg nem, akkor nyugodtan. Azért ha a nyers valóságot valaki szemébe mondják, akkor olyan nincs, hogy ne törjön össze a bizalom. Azt meg felépíteni nem lehet csak lerombolni. Te csak a saját lelkedet szeretnéd megnyugtatni, úgyhogy vállald a tetteid következményét és élj együtt a bűntudattal.
2021. dec. 4. 23:14
 8/21 anonim ***** válasza:
62%
Én nem akarnám tudni. Egy pár napos kapcsolat még nem is számít annak.
2021. dec. 4. 23:35
 9/21 anonim válasza:
36%

Ó dehogyisnem.

Pár nap börtön is börtön, pár ember gyilkolás is gyilkolás, pár méter is méter, és már is elcsaptál valakit.

Pár nap, és már lekésted a vizsgád.

2021. dec. 4. 23:42
 10/21 anonim ***** válasza:
47%

Te csak a tüzet akarod szítani magatok közt, mert túl egysíku lehet köztetek egy ideje a dolog. Csak egy kis veszekedést és érzelmi hullámvasutazást akarsz, hogy utána ki lehessen békülni. Tudom, nem szándékos. Ez tudat alól jön.

Jó érzés, izgalmas, de nem érdemes.

2021. dec. 4. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!