Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom még a párkapcsolat első hetében. Mondjam el neki így 2 év után?
Akkor meg nem
volt olyan mely erzelmi kotodes azert tortent meg hothalalos reszegen. Aztan beleszerettem es eltelt 2 ev azóta eszembe se jutott hogy megcsaljam es nem
is tennem semi penzert. De meg ennyi ido utan is van bennem egy kis buntudat emiatt. Szerintetek mondjam el? Megfog bocsatani?
Csúnya dolgot csináltál, de most már nem érdemes elmondani. Tönkretenné a kapcsolatot és az önbecsülését is. Próbáld inkább jóvátenni!
Én bevallottam a megcsalást egy gyenge pillanatomban és óriási botrány lett belőle. A barátom valahogy előkerítette a srácot, akivel egyszeri volt és már nem is emlékezett rám.
Így nyíltan. El tudom képzelni mennyire szereted ha ezzel sem tiszteled meg xD
Önző.
Ó dehogyisnem.
Pár nap börtön is börtön, pár ember gyilkolás is gyilkolás, pár méter is méter, és már is elcsaptál valakit.
Pár nap, és már lekésted a vizsgád.
Te csak a tüzet akarod szítani magatok közt, mert túl egysíku lehet köztetek egy ideje a dolog. Csak egy kis veszekedést és érzelmi hullámvasutazást akarsz, hogy utána ki lehessen békülni. Tudom, nem szándékos. Ez tudat alól jön.
Jó érzés, izgalmas, de nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!