Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A középkorú nők nehezebben élik meg, ha a férjük egy 22 evés, jól kinéző lánnyal csalja meg őket, egy hozzájuk hasonló, átlagos külsejű 40-es helyett?
Figyelt kérdés
2021. nov. 15. 11:26
21/28 anonim válasza:
"Az megvan, hogy sorban állnak náluk a jelentkezők,"
Maxx. álmodban.
22/28 anonim válasza:
Nekem rosszabbul esne, ha a 20éves bombapipivel csalna meg, mert ha a 40essel csalna, akkor látnám, hogy igenis van min javítanom / jogos volt a megcsalás. Az szarabbul esne, ha azt látnám, hogy kb. esélyem nem volt megtartani, mert nincs meg az a feszes testem, ránctalan pofim.
23/28 anonim válasza:
Én a 40es miatt rosszabbul érezném magam, lelkiismeret-furdalásom lenne, hibáztatnám magamat, míg a 20 évesnél pusztán haragot éreznék. Fiatal huszonéves csajjal eleve nem is akarnék versenyezni, nem vagyunk egy csoport semmilyen téren, másban vagyunk jobbak. Az idő pedig könyörtelenül mindenki felett eltelik legyen az férfi vagy nő. Öregedni nem szégyen és nem visszafordítható folyamat. Ha a korom miatt csalna meg, hát istenem, legyen akkor boldog, segítek ráadni a kabátot.
24/28 anonim válasza:
Engem egyik sem zavarna. Bárkivel is csal meg, viheti. 😂
(Na így lett az exem egy nálam 14 évvel idősebb nőé. 😀)
25/28 anonim válasza:
Én is fiatal pasival csalom a férjemet, ìgy nem zavarna, ha ő is így tenne.
40-essel is csalhatna, pont annyira nem zavarna, mint ha fiatallal tenné.
26/28 anonim válasza:
"akkor látnám, hogy igenis van min javítanom / jogos volt a megcsalás. "
Nem, nem volt jogos. Már ez a felállás maga gáz, hogy neked van mit javítnai, ő meg ugye maga a tökély. Ezt erősen kétlem.
27/28 Sunshinedoll válasza:
A megcsalás ígyis úgyis szarul esik nyilván, de szerintem az első sérelem kiheverése után egy 40 éves nő kineveti azt a pasit, aki hozzá hasonló korú és 20 éves lányok után fut. Vagyis én biztos kinevetném, pedig csak 30 vagyok.
28/28 anonim válasza:
Azért érdekes lenne egy olyan felmérés, hogy hány negyvenes férfinak lenne lehetősége huszonéves csajjal szexre és hány negyvenes nőnek lenne lehetősége huszonéves sráccal szexre... Erős a gyanúm, hogy a nők nyernének... ;) Ennek fényében is érdemes megvizsgálni a fenti kérdést... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!