Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A középkorú nők nehezebben élik meg, ha a férjük egy 22 evés, jól kinéző lánnyal csalja meg őket, egy hozzájuk hasonló, átlagos külsejű 40-es helyett?
#6 tuti igen, hogy ez a kérdező megint a "finomságos kislányos" gyökér 🤮
Na, a témáról.
Nekem rögtön egy jelenet ugrott be a Született feleségekből, ami tökéletesen ideillik, és válasz a kérdésre.
Tom és Lynette (45 körüliek, öt gyerekkel) házassága krízisbe kerül, de a válás beadása előtt megpróbálják a különélést, terápiát, de közben szabadságot adnak egymásnak. Tom elköltözik.
Lynette késöbb megneszeli hogy talán van valakije Tomnak és nyomozni kezd és egy húszéves, szilikonmellű, szőke aerobicedzőhöz vezetnek a szálak. Odamegy az órájára egy barátnőjével hogy megnézzék. Az óra végén megjön a fickó, a nők nem tudnak elbújni, lebuknak. Tom kérdőre vonja Lynettet hogy mit kémkedik utána. Lynette lecseszi hogy milyen ízléstelen hogy ezzel a csajjal jár, milyen példát mutat a gyerekeknek, mire Tom:
Miről beszélsz, én és ez a csaj? Jézusom Lynette, nézz már egy kicsit többet ki belőlem!! Az anyjával járok.
És rámutat a nőre, aki egy csinos, átlagos 45-50 körüli nő. Amilyen ő is. És Lynette ott megsemmisül. Elfordul és szó nélkül kimegy, az arcára van írva minden. Hogy ez komoly veszély, az nem lett volna az ha a kapuzárási pánikos férje most az egyszer a farka után ment volna hogy szórakozzon egy kicsit.
"ahhoz is tartom magam, hogy ERTELMES, intelligens, normalis 40es ferfi nem fog egy 20 evessel osszeallni. ezek joreszt csak fetises idiotak vagy a korosztalyuk selejt pasijai, akik veluk egykoru noknel labdaba se rughatnak, mert amugy senkik, de egy-ket kiscsajt meg be tudnak hulyiteni."
Ez eléggé úgy hangzik, mint a megcsalt (vagy megcsalástól félő), már nem igazán fiatal nők tipikus ferdítése.
Pont, hogy azok tudnak negyvenes pasiként fiatal feszes huszas nőt felszedni, akik a korosztályukhoz képest jó karban vannak, sok a pénzük, stb. - szóval kiemelkednek. De mennyivel könnyebb azzal ámítani magunkat, hogy biztos ők a selejt. A negyvenes korosztály selejt pasijai valójában vagy még együtt vannak (kényelemből, megszokásból) a kiégett, elhízott negyvenes asszonyukkal, vagy már elváltként kocsmáznak a haverokkal.
10: gyoker vagy, ne oktass mar ki helyesirasbol, mert full ertelmetlen a mondatod. a vesszonek ehhez semmi koze, olvasgass inkabb te utana, mire van vesszo. egyebkent ha mar ilyen g.ci okos vagy, akkor a HA ele es az AKIVEL ele is kellett volna a vesszo.
a mondatod ugy lenne ertelmes, hogy ‘..az adott ferfi rosszabb anyagai helyzetu vagy mas etnikumu’
szoval ne okoskodj, mert csak magad alatt vagod a fat es nyilvanvalobb lesz, hogy ostoba vagy, mint a fold.
13: mielott szemelyeskedsbe torkollanal, se megcsalt, se oreg nem vagyok. attol meg, hogy egy 40es pasi relative jol nez ki es ‘van penze’ siman lehet selejt, aki agyilag eretlen, oatoba, nem komoly ember es nem lehet ra szamitani. de ez a ‘van penze’ dolog is olyan, hogy egy 20 eves lanynak, aki jo esellyel tanul es 0 sajat bevetele van (vagy max diakmunkabol) mar egy netto 300as fizu is nagy penznek szamit, pedig valojabam az egy 40es pasinak eleg sovanyka es ezt a 40es nok nagyon is jol tudjak. pont azert seleljt az ilyen ferfi, mert tudja, hogy a 20 eves csajoknak eleg az, ha megfeleloen nez ki, eladja a magat sarmos ‘daddy’ tipusnak, esetleg melle felvag azzal, hogy 15 ev munkaviszony mellett ossze tudta kaparni egy kozepkategorias auto arat (grat👏🏻) es kesz, naluk ez szint. viszont egy jol kinezo, intelligens 40es no mar nem dobja magat hanyatt attol, hogy a joskanak van egy hasznaltan vett opelja es polo helyett ingben jar. mert a joska intellektualisan nem lesz neki megfeleo tars, ennyi.
allitom, hogy egy sikeres, jol kinezo, itelligens es csinos 40es no tobbet var el a ferfitol, mint egy csinos 20 eves. aztan meg ilyenkor szokott menni a rianyalas a joskak reszerol, amikor arconb.ssza oket a valosag, hogy a 20 evesnek arra kellett, hogy elvigye etterembe, plazazni, ide-oda meg furikazza a kocsival es akkor persze ‘mocskos penzehes nok stb’, de az nem esik le neki, hogy sajat maga generalta a problemat azzal, hogy a penzem kivul mas erteket nem tudott felmutatni a kiscsaj fele.
"mielott szemelyeskedsbe torkollanal, se megcsalt, se oreg nem vagyok"
De érezhetően nagyon idegesít a dolog, hogy negyvenes pasik képesek lelépni huszas nőkkel. Benned is ott dolgozik a félelem, a "mi lesz, ha az én pasim vágyik majd fiatal husira".
"attol meg, hogy egy 40es pasi relative jol nez ki es ‘van penze’ siman lehet selejt"
Valamilyen téren igen, de általában akikre tényleg a selejt szót használjuk, azok negyvenes korukra kiégett, lestrapált alkoholisták.
"pont azert seleljt az ilyen ferfi, mert tudja, hogy a 20 eves csajoknak eleg az, ha megfeleloen nez ki, eladja a magat sarmos ‘daddy’ tipusnak"
Tudod, milyen nehéz eladni magad sármos negyvenes daddynek? Az ezzel próbálkozó pasik közül 100-ból 99-et kiröhögnek a fiatal csajok (teljes joggal).
"viszont egy jol kinezo, intelligens 40es no mar nem dobja magat hanyatt attol, hogy a joskanak van egy hasznaltan vett opelja es polo helyett ingben jar. "
A nem jól kinéző sem dobja magát hanyatt. De mit kapsz cserébe? Egy rakat elvárást, merevséget, kevés szexuális vonzalmat.
"mert a joska intellektualisan nem lesz neki megfeleo tars, ennyi."
Intellektuális társnak lenni tök jó, csak az a kényelmetlen igazság, hogy nem igazán lángol tőle az erotika.
"allitom, hogy egy sikeres, jol kinezo, itelligens es csinos 40es no tobbet var el a ferfitol, mint egy csinos 20 eves."
Ez így van. Bizonyos téren viszont szinte esélye sincs többet nyújtani, mint a 20 éves.
"aztan meg ilyenkor szokott menni a rianyalas a joskak reszerol, amikor arconb.ssza oket a valosag, hogy a 20 evesnek arra kellett, hogy elvigye etterembe, plazazni, ide-oda meg furikazza a kocsival es akkor persze ‘mocskos penzehes nok stb’, de az nem esik le neki, hogy sajat maga generalta a problemat azzal, hogy a penzem kivul mas erteket nem tudott felmutatni a kiscsaj fele."
Teljesen jogos, a jóskáknak negyvenesként szintén illene tisztában lenniük a valósággal illúziók helyett.
18: az idegesit, hogy egy-ket gyoker itt napi szinten teszi fel a provokativ kerdeseket, amikben rendszeresen ugy allitjak be, mintha a 20 eves lanyok mindent felulmulo lenyek lennenek es MINDEN ferfi oket akarna megkapni, ellenben 30, 40 evesen csak szarul nezhet ki egy no. ez a bujtatott provokacio idegesit.
attol nem felek, h engem egy 20 evesert elhagyna a pasim, sot jelen pillanatban attol sem felek, hogy egyaltalan barkiert elhagyna. nem minden ferfi vagyik ‘fiatal husira’ (okadek ez a megfogalmazas..), mert nem minden ferfinak f.asz van az agya helyen es nem minden ferfi volt egy nyomorult incel 20on evesen, hogy elete vegeig a fiatalon beteljesuletlen szexualis vagyait probalja kompenzalni es kielni magat vegre egy ‘fiatal husin’. ezen felul pedig nemely ferfi szellemi-intellektualis tarsra is vagyik, amit nem egy 20 evesben fog megtalalni. tehat nem, a magam reszerol nem erzem a veszelyt. sot, akarhany fiatalabb pasival randizgattam, mind panaszkodott, hogy a fiatalabb csajok milyen eretlenek, milyen bugyutak es nem lehet veluk normalisan beszelgetni (arrol aztan ne is beszeljunk, hogy a f.aszt is zsepkendovel es csak fekszenek, mint egy tengericsillag. nem en mondtam, fiatal sracokrol hallottam). ennyi erovel egy 20 eves is felhet, hogy elhagyja a pasija egy erettebb, szellemileg es smagasabb szinten allo, szexualisan tapasztaltabb es nyitottabb noert.
attol meg hogy nalad vagy vagy alapon donteni kell a langolo erotikarol meg arrol, hogy inetellektualis partner leszel-e valakinek, nem mindenkinel van igy. koszi, nalunk pl mukodik a ketto egyutt. de mig a langolo erotika hamar elmulhat, addig az nem fog lelepni, egy vekonyabb derek es kerekebb segg miatt, akivel melyebb szellemi kotelek van koztunk a b.aszasnal.
es akkor megint oda lyukadunk ki, hogy a szexualis vagyon kivul nincs nagyon mas, ami egy idosebb pasit a korosztalya helyett a 20 evesek fele terelhet, de szexre mindig van ujabb, izgalmasabb, erdekesebb, a 20 eves lany szamara is es a 40es joska szamara is, de amig 20 evesen tok oke bulizgatni, szexelgetni, elni az eleted es fogyasztani a partnereket, addig ez 40 evesen mar kezd kisse szanalmas lenni, mert 40 pluszosan mar agyilag nem itt kene tartani az eletben. es akkor visszakanyarodunk oda, hogy azert megy ra az egyetmistakra, mert agyilag le van maradva a vele egykoruaktol. ez egy ordogi kor, amit szegeny joska sajat maganal general es eszre sem veszi, hogy csak szanalmasan vergodik benne, ahelyett, hogy o lenne ‘az elet csaszara’.
keves nevetsegesebb van az ilyen 40eseknel, akik meg mindig huszonevesnek kepzelik magukat es keptelenek elfogadni a tenyt, hogy mar felnottek es ami x eve meno volt, mar inkabb csak szanalmat kelt.
‘. Bizonyos téren viszont szinte esélye sincs többet nyújtani, mint a 20 éves.’
na es milyen teren? erre roppant kivancai vagyok.
Egyedülálló huszonéves vagyok, így nem igazán tudom beléélni még magam egy házas negyvenes nő helyzetébe, de szerintem igen, rosszabbul érintene.
Megalázó lenne házasság által egy olyan középkorú férfihoz kötve lenni, aki annyira degenerált, hogy fele annyi idős lányokkal kavar.
Negyvenesként negyvenessel csalni a társadat gerinctelen patkányság, de legalább van benne egy kis ráció, míg egyetemista korú lányok miatt kangörcsöt kapni ennyi idősen ösztönlénység.
Kellemetlenebb lenne, hogy közöm van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!