Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában hogyan alakul ki szexkapcsolat egy fiatal férfi és egy középkorú nő közt?
Munkahelyen vagy közös baráti-ismerősi kör kapcsán megismerkednek majd szimpatikusak lesznek egymásnak.
Egy fiatal férfinál szinte mindegy az élethelyzet hisz röptében a legyet is.
Középkorú nőnél, testileg vagy szellemileg elhanyagoltnak érzi magát és úgy gondolja jót tesz az önbizalmának.
Nagyrészt mindketten kalandot keresnek, egy kis változatosságot, egy kis örömöt és általában nem tart sokáig egy ilyen kapcsolat.
#3 vagyok.
Konkrét eset kapcsán írtam.
Hát nálam ugy jött, (ok még a 90-es években nem elidegenedett emberek között) :
Váci utca, vasárnap délutáni sétálgatásom közben szembe jött velem egy atomszép, bombanő. Egymásra néztünk, elmosolyodtunk, majd 20 m után visszafordultam, utána mentem és kedvesen megvívtam egy fagyi-süti-kv ra. Igent mondott, utána telszám csere (még meg mertük adni a telszámot absz. nyíltan). És ennyi. 2 nap mulva nála landoltunk este. Ott is ragadtam vele 6 évig rögtön :-).
Én 30 voltam és csak két hónap után tudtam meg (kinézett olyan 36-nak kb) a frankót, ő 49 volt.
#6.
És akkor mi történt? A nő akkor volt 54. Megjött Valóság nagybácsi hóna alatt a klimaxal hőhullámostul? :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!