Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban mennyi szexmentes idő után "legalizálható" a megcsalás?
Személy szerint ti hogyan vélekedtek erről?
Tehát nincs semmiféle egészségügyi gát, ami miatt nem lehet szex.
Mennyi idő után mondjátok, hogy oké, itt az ideje félremenni, mert nem bírom?
Egy kicsit elméleti a kérdés, tehát nem várok "akkor inkább elválok", "ezt meg kell beszélni" kommenteket.
30, nagyon elcseszett helyen élsz, vagy nagyon elcseszett módon választasz párt. Vagy a külsőd nagyon taszító. De valami nagyon nincs rendben, ha képes voltál 13 aszex nővel megismerkedni és azóta se akart veled senki lefeküdni. Konkrétan megdöbbentő amit írsz.
Csak valami erősen vallásos közegben tudom elképzelni ezt. De ettől függetlenül hűséget fogadtál valahol az elején. Értem, hogy neked ez nem számít, de a többséget köti az adott szava. És nem akkor fogad hűséget az ember mikor az esküvőn kimondja, hanem a legelején, mikor megismerkednek és monogám kapcsolatba lépnek a felek.
Hogy őszinte legyek, el sem tudom képzelni a te életedet. Szakembert próbáltál már megkérdezni? Valami oka biztos hogy van, hogy más ember jó, ha egy, két ilyen nőbe belefut a többi pedig vevő sok mindenre, nálad meg 100%os az arány.
31. Sőt, mindig az volt, hogy ha szerettem volna valamit, arra azt mondták hogy önzőség, felejtsem el. Pl. csak ilyenekre gondolj: frizura, esti összebújás, lazulás.
A szex része mindig is olyan volt, hogy én szerettem volna, erre a válasz a határozott NEM volt. A mai napig a zárt fürdőszobában öltözik a feleségem, de ez az összes barátnőmre jellemző volt. Ha zuhanyzok és bejön, eltakarja a szemét. A szex amit nem lehet annak nevezni, az fél évente egy pár perces reszelés gumiban, ruhában(!), Takaró alatt a sötét szobában. Tudom hihetetlen, de ez a valóság. Ennyit enged.
Hogy mit veszítettem eddig gőzöm sincs, ugyanis állandóan ennyi volt az egész.
33, erre nem tudok mit írni. Így látatlanban is sajnállak. Számomra ez teljesen tarthatatlan lenne nőként is, úgy is, hogy nem veri az eget a libidóm. Számomra teljesen alap, hogy a lakás jóformán bármely pontján, bármikor lehet szex. Nálunk se mindennapos, mert nincs rá akkora igény, sokszor többet ér az összebújás, szeretgetés és kényelmi szempontból jellemzően a hálóba szexelünk, de messze nem a tabu kategória a fürdő, a nappali, vagy épp a konyha, csak macerásabb
De az, hogy misszionárius pózban, takaró alatt sötétben, csak, mint poén kerül elő köztünk a párommal, ha valamit beszól. Ahogy a pár perces menetek is többnyire csak poén szintjén léteznek, mikor csipkelődünk. De, hogy ez valakinél reális...
Ettől függetlenül tartom, hogy akkor nem kell az ilyen kapcsolatban benne maradni, főleg nem kell elvenni és akkor máris nincs megcsalás.
Ha két opcióm lenne, egy nagyon prűd pár, aki semmiben nem a társam, menekül bármilyen testi kontaktus elől, vagy az egyedüllét én egyértelműen utóbbira szavaznék. Egy párkapcsolat, amiben nincs intimitás, épp a lényegét veszíti el.
És az intimitás nem csak a szex, hanem az apró érintések, a szócsaták, egymás húzása mind szexuális értelemben, mind az élet bármely területén, ezek adják a kapcsolat mozgató energiáját, a bensőséges hangulatot, a saját belső poénok és kommunikációs normák alapját.
Én még sima baráti társaságban, de még nőkkel szemben is rendszeresen engedek meg szexuális töltetű poenokat
Ha ezen a párom, vagy a baráti társaságunk pironkodna, ahelyett, hogy lecsapja a labdát, akkor gyakorlatilag meg lenne csonkítva a személyiségem. Mert ez annyira az alapja.
Szóval, nem tudom magam beleképzelni a világodba, de az tuti, hogy nem bírnék benne megmaradni, úgy nem, hogy egészséges marad a pszichém, főleg nem önszántamból.
Nekem már régen nem egészséges a pszichém, ugyanis a libidóm aránylag magas, és egész életemben el kellett fojtanom. Nálunk semmiféle szexuális poén vagy téma nem lehet, ugyanis idézem, "hányinger keltő" hatással bír nála. Na meg az összes eddiginél. A naptárba be szoktam írni hogy mikor volt "szex", a legutolsó május 17-én.
Az is vicces, hogy innen a gyk-ról is találkoztam már nőkkel, akik kijelentették hogy náluk a szex kizárva, pont ez elől menekülnek otthon is. 😂
Lehet hogy prosti lesz a dologból, de egy teljes éjszakás. Jó lenne beszélgetni is, meg aztán 44 éves koromra már igazán ideje lenne már látni nőt ruha nélkül, testközelből.
Voltunk ezerszer nyaralni tengerparton is, de már a repülőn nyomatékosan felhívta a figyelmem, hogy szexről ne is álmodjak. Konkrétan ilyen volt az összes nyaralásunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!