Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házasságban mennyi szexmentes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban mennyi szexmentes idő után "legalizálható" a megcsalás?

Figyelt kérdés

Személy szerint ti hogyan vélekedtek erről?

Tehát nincs semmiféle egészségügyi gát, ami miatt nem lehet szex.

Mennyi idő után mondjátok, hogy oké, itt az ideje félremenni, mert nem bírom?

Egy kicsit elméleti a kérdés, tehát nem várok "akkor inkább elválok", "ezt meg kell beszélni" kommenteket.

2021. nov. 15. 07:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
41%

Nálam most érik be. Már elég aktívan rajta vagyok a dolgon. Lelkiismeret furdalásom nincs, rengeteg energiát fordítottam rá hogy megoldást találjak a problémára. Válni nem fogok, hogy miért ahhoz senkinek semmi köze.

5. Már megint előbújtál a barlangodból féreg királynő? Irigykedj csak hogy más házas és még szexhez is jut, neked meg marad a nagy semmi!

Ha már válás... Egy gyereknek szüksége van értelmes szülőkre, meleg otthonra, támogatásra. Te is azért lettél egy ilyen ideggörcs, mert nem volt akitől normális példát láttál volna. Nálunk minden okés, csak szex nincs. Nem azért mert rosszul xsinálnék valamit, hanem a feleségem hormonháztartása olyan, hogy nem létező fogalom számára a libidó. Ő ezt orvosilag nem szeretné kezeltetni, marad a külsős negoldás. Ne izgulj, pontosan olyan nőt keresek aki szintén házas, szintén nem szeretne válni, és szintén zátonyra futott a szexuális élete.

2021. nov. 15. 09:25
 12/38 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen hasonló a helyzetem mint a 11esnek.A házasságban minden rendben van,nincs vita csak szex nincsen. Igaz itt én vagyok a nő és a férjemnek kevesebb az igénye a szexre. Nálunk a nyitott házasság a megoldást jelentette bárki bármennyire is elítéli. Igen, nekünk is van 1 gyermekünk és épp ezért nem cél a válás, valamint a fentiek miatt😊
2021. nov. 15. 10:05
 13/38 anonim ***** válasza:
73%

(pedig a gyereknek is az a legjobb, ha az ilyen szülők nem maradnak együtt!

(olyan gyerek "vagyok", ahol az apa inkább félreke félt, mert jajj én létezek, már felnőtt voltam mikor lebukott és bevallotta, hogy fél életemen át csalta anyát - ha akkor elmegy mikor kezdődtek a bajok milliószor jobb lett volna mindenkinek!!))

2021. nov. 15. 10:41
 14/38 anonim ***** válasza:
24%
13. Ne sajnáltasd magad szülők nélkül nőtem fel, még sem sírom ide az életem .
2021. nov. 15. 11:10
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szülök dolga, hogy a szexmentes házasság miatt vagy elválnak vagy helyrehozzák amennyiben az lehetséges.A gyerek sérül a válás során az biztos!
2021. nov. 15. 11:14
 16/38 anonim ***** válasza:
77%
Full szex nélkül? 1-2 hónap, kivéve ha szülés utáni komplikációk vagy súlyos betegség miatt van (amik tudom nem tartanak örökké).
2021. nov. 15. 11:21
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Semennyi - legalábbis a "klasszikus". Ha megbeszélik egymás között, hogy "figyi, én nem tudom neked megadni, amit akarsz, menj és dugj egyet vki mással", akkor meg kb. bármennyi - az ugye technikailag nem megcsalás, de a külvilág számára az.
2021. nov. 15. 17:18
 18/38 anonim ***** válasza:
53%

Könnyű azt mondani, hogy váljatok el, szakítsatok stb.

Amikor már van közös gyerek, hitel, ház, azt már nem olyan egyszerű borítani, mint egy pár hónapos kapcsolatot.

2021. nov. 17. 12:23
 19/38 anonim ***** válasza:
43%
Megcsalni, elárulni, semmibe venni valóban könnyebb.
2021. nov. 17. 12:25
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Mit vagy kit csalsz meg vagy árulsz el? Azt aki elfordul tőled az ágyban? Ne viccelj már, nem egy szerelmi kapcsolatról beszélünk, hanem olyanrór, ahol az egyik fél semmibe veszi a másikat, majd sz próbál keresni egy szexpartnert.

Morálisan 2:0 annak aki "félrelép", ugyanis nem ő fordult el, pluszban belekényszerítik hogy keressen mást. Azt is el kell fogadni, hogy nem mindenkinek opció a válás.

A sztereotípiák is felejtősek, miszerint a gondoskodó, takaros kis asszonykát megcsalja a szemét lusta férj.

Csak innen a gyk-ról ismerek vagy 10 olyan feleséget, aki szeretőt keres. Miért? Mert nincs otthon szex. Ennyi az ok, válni nem fognak, mert nem akarják elcseszni a saját és a gyerekeik életét.

2021. nov. 17. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!