Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vitt rá hogy megcsald a házastársad? Többel csaltad, vagy van állandó?
Semmi szex 1,5 évig. Ekkor kezdtem keresni. Többekkel is lefeküdtem, mire
végre megtaláltuk egymást a szeretőmmel. Vele minden OK, egymáshoz híségesek vagyunk:)
Bár én nem csaltam meg a feleségem,pedig nyomós okom lenne rá.
15 éve vagyunk házasok, elmúltunk 40 évesek, de úgy, érzem kiégtünk egymás mellett.
A szex az már egy éve nullára csökkent.
Előtte is csak három havonta vagy fél évente ha volt valami.
Újításokra nem hajlandó,nem hozza izgalomba semmi.
Szerintem ő aszexuális, csak ezt erősen tagadja.
A volt kapcsolatában is ez volt a probléma, hogy nem akart szexelni, amiért a pasi jól el is verte párszor.
Nagyon sokszor ültem le vele beszélgetni, hogy oldjuk meg valahogy, de soha, semmi nem változott.
Látványosan kerüli azt, hogy közel kerüljünk egymáshoz.
Nem fogom megcsalni, ezt ő is tudja, de szerintem már az sem érdekelné ha megtenném.
Nem vagyok papucs férj, sőt inkább én vagyok a morgósabb, de mindent megteszek érte vagyis programot szervezek hétvégére, nyáron meglátogatunk olyan helyeket, ahol még nem voltunk.
Takarítok,rendet teszek,
elmosogatok,kimosok, vasalok, hogy mire hazajön a munkából ne várja itthon semmi teendő,edzésre viszem, de így is,mire hazajön, erősen kerüli azt, hogy szexre kerüljön a sor,pedig tényleg semmi dolga nincs.
Inkább leül a tv elé és nézi a kedvenc sorozatát.
A fáradtságra hivatkozva eltolt magától.
Persze nem szó szerint, de távolságtartással jelezte, hogy nincs igénye rám.
Jogos a kérdés, hogy akkor miért vagyunk együtt?
Valaki nagyon jól leírta azt, hogy a pénz miatt.
Sajnos semmi nem tart össze minket, csakis az anyagiak.
Külön egy fizetésből nem tudnánk megélni.
A mai elszabadult nagyon drága albérleti árakat lehetetlen kifizetni, mert szinte semmi sem marad a fizetésből, ha kifizetted a tulajt.
Egy szobát meg nem fogok kivenni és idegen emberekkel lakni egy lakásban.
Amúgy meg nem támogatom azt, hogy minden legyen a nőé a férfi pedig pucér seggel mennyen el új életet kezdeni.
Miért mindig a férfi legyen az, aki ott hagy a nőnek házat, kocsit,ingóságokat, kisebb, nagyobb vagyont?
Szóval egy a lényeg, hogy a házasságom rég csődbe ment.
A feleségemet semmi nem érdekli, csak az, hogy legyen hova hazajönnie és ennyi.
Sajnos én nem tudok főzni, és ő is csak hétvégén főz, hétköznap inkább megveszi az ebédet a munkahelye melletti kifőzdében magának és nekem.
Összegezve ; Nagyon pocsék a házasságom,de nem értem az okát, hogy miért?
#22 ez szomorú
Mennyi ilyen hasonló házasság van.
Sajnos egyre több ilyen házasság van, ahol a gyerek és a vagyon tart össze.
Boldogságot pedig hírből sem ismerik, csak élnek egymás mellett.
A legelkeserítőbb, hogy szinte már az, az egyedi ha valóban jól működő és normális házasság van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!