Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vitt rá hogy megcsald a házastársad? Többel csaltad, vagy van állandó?
Nem volt szex, beszélni alig lehetett vele a gondokról, nekem meg kellett a szenvedélyes szex.
Több férfival csaltam meg, volt viszony is, de mióta a kapcsolatunkon tudtunk változtatni, azóta nem teszem.
Zsarolás miatt vagyok vele.
A másik lány egy angyal volt, szerelem volt első beszélgetésre.
Nagyon rosszul éltünk, külön szobában aludtunk már, felmerült a válás is. Akkoriban lett egy viszonyom, később kiderült, neki is.
Végül sikerült rendbehozni.
3 éve rendben van minden.
15 éves kapcsolat.
37N
14. Mit tennél akkor ha hiába próbálod megbeszélni leszarja? Semmibe cast?
Ti gondolom megtudtuk beszélni mindent és társának tekint.
Nem egy emberen múlik a kapcsolat.
20éves házasságból szálltam ki. 9.voltam
Nálunk úgy történt, hogy a férjem borzasztóan ellustult, elkényelmesedett. Semmit-de semmit nem csinált otthon, 100%ban én vittem a háztartást, a gyerekeket, a"férfi munkát"mint fűnyírás, kerítés festés, stb. Ő csak pihent, tévézett. Egy közös családi programra nem volt hajlandó, egy kirándulás, strandolás, állatkert, semmi.
Hétköznap 8-16 dolgozott szellemi munkát, de nem lehetett semmivel zargatni, mert fáradt.
Sőt, még leb@szott ha nekiálltam porszívózni, hogy nem hallja a TV-t. Hozzáteszem, ugyanolyan munkarendben dolgoztam én is.
Próbáltam sokszor sok féle képpen megbeszélni, ígéret mindig volt, tettek sosem.
Arra nem volt képes, hogy a gyerekünkre vigyázzon olykor ha pl orvoshoz vagy szülőire mentem, mert ő fáradt. Édekesmód, ha felhívta egy kolléga, barát bármi miatt, rögtön tudott menni segíteni, programot csinálni, csak itthon nem.
Aztán jött egy kolléga, aki észrevette ha fodrásznál voltam, ha csinos volt a ruhám, megdícsért ha volt egy jó ötletem munka kapcsán... évek óta nem dícsértek így meg, nem kellett sok és összeszűrtük a levet. Pár hónapig tartott, kiderült, váltunk.
Persze én vagyok a szemét, aki szétrobbantotta a családot, hogy hogy éltem mellette évekig, az senkit nem érdekel.
17. Nálunk is így van. Én vagyok a szar szemét mert megcsaltam és elhagytam. Azt senki nem fogja fel miért. Pedig ő tökéletes férfi sok pénzzel.
Mostmár tudná hogyan kell viselkedni keres és tervezi a jövőt velem. Nem tudom változna e valami ha újra együtt lennénk. 9.voltam.
20 év házasság után kiszeretett belőlem a feleségem.
Eddig is kritizált sok mindenért, amióta nem sikerül anyagilag előre haladnunk, pokollá teszi az életem.
Tény, nem vagyok egy agilis alkat, de feltalálom magam. Sok mindennel próbálkoztam, vállalkoztam is, mindig fennmaradtunk a felszínen, de neki ez édeskevés. Folyamat másokhoz hasonlítgatja az életünket, akiknek jobban megy a szekér.
Rendszeresen kötekedik, számon kér és lustának tart, mert nem találok másodállást. Holott a két gyerek és a ház körüli munka majdnem kitesz egy másodállást. Mindig van feladat, vállalok maszekolást is, de az nagyon ritkán jön össze. Persze ilyenkor otthon áll minden, megvár a rendrakás.
Neki ez nem elég. Semennyire nem tisztel, már rég elköltözött volna a gyerekekkel, ha volna hová. Sajnos a gyerekek is átveszik a stílusát, lassan a fejemre nőnek, nem fogadnak szót nekem.
Néha legszívesebben itt hagynám az egész bagázst, nem számítok nekik.
Szex nagyon ritkán van,ha megjön a hangulata. Ha áll a bál, akkor hetekig semmi. Én már totál besokalltam, ott tartok, hogy rendesen rámozdulok nőkre munkahelyen, boltban , akárhol. Ennek a házasságnak meg vannak számlálva a napjai, párterápia se segített, csak ideiglenesen. Előbb-utóbb beesik valaki, hogy az mennyire számít megcsalásnak? Nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!