Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak a feleségének?
Nem nevetgéltem… kinevettem, és ott hagytam. Nem vágyom balhéra.
Az érdekel, hogy olyan mérvű dolog-e ez, hogy szólnom kell-e a feleségének.
Érdekes kérdés….
Szólni nem szólni…
Engem férjem megcsalt , nem konkrétan szexel hanem oralisan kielégítette egy csaj a szórakozóhelyen.
Ő maga mondta el. Ittas volt, stb…
Először kivagtam mint macskát sz…ni majd fel év múlva vissza fogadtam, hisz régóta házasok vagyunk, gyerekeink is vannak, ez volt az egyetlen egy ilyen félrelépése.
Ha más mondta volna el még idegesebb lettem volna. Így is megviselt a dolog.
Viszont sokszor úgy érzem mai napig, hogy bár ne mondta volna el. Tudta, hogy ballépés volt, nem lesz ilyen több. Most akkor én is egészségesebben elhetnék lelkileg , s nem motoszkálna a fejemben, hogy mikor csal meg… nem fog többet megcsalni, öt is megviselte a Dolog. Azóta is teper, pedig nem most történt…
Nem tudok már ra úgy nézni mint azelőtt. Ha együtt vagyunk is bevillan a kép.
Nem történt köztetek semmi. Te a férfinek csak egy jatszopjtas lettel volna, de az élet a felesége és a családja (ha vannak gyerekeik).
Ne szólj neki. Nem a Te dolgod. Ne csinálj egy felesleges feszkot köztük. Lehet a ferj így visz kis szint a házasságba. Hogy flörtöl, majd hazamegy és a feleségével akkorát szexel , hogy ez tartja a lángot a házasságukban.
Légy bölcs.
"ez volt az egyetlen egy ilyen félrelépése"
nYilVáN
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!