Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szóljak a feleségének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak a feleségének?

Figyelt kérdés
A pasi azt mondta, hogy beindult rám, és végigsimított a nyakamon.
2021. nov. 12. 19:28
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Én a nő helyében akarnám tudni, hogy a férjem így viselkedik.
2021. nov. 12. 19:40
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
8 Ha csak kinevetted, akkor ne pattogj.Még ha kiosztottad volna, esetleg.De így?Tényleg az lesz, hogy letagadja és te jössz ki rosszul.
2021. nov. 12. 19:40
 13/26 anonim ***** válasza:
32%
Egyébként ha olyan szent vagy minek táncikálsz házas férfiakkal?Te tudtad hogy az.Mintha arra vártál volna, hogy szóljon valamit ami után károghatsz.
2021. nov. 12. 19:42
 14/26 A kérdező kommentje:

Táncolni valakivel, illetve táncolni és mellette ezt mondani egy nőnek azért nem egészen ugyanaz.

Nem vagyok szent, de nem én vagyok házas.

2021. nov. 12. 19:47
 15/26 anonim ***** válasza:
45%
De a balhét biztos szereted.Mert én biztos nem táncolnék házas férfiakkal.
2021. nov. 12. 19:49
 16/26 anonim ***** válasza:
51%

Én ebben nem látom hol a megcsalás bár lehet velem van a gond. Beindulni egy nőre meg szexelni az két külön dolog. Megsimítani valaki nyakát, attól függ persze milyen típus az illető, azért van haverom aki fiúk lányokat simogat nonstop (idegesítő is)

Én értem h szexre ment ki a dolog, de mivel nem történt meg, mert nyúl voltál hozzá, így mivel akarod bemártani?

Ennyi erővel minden házas pasit bemárthatnál aki mondjuk az utcán jól megnéz magának. Vagy aki táncol veled...

2021. nov. 12. 19:51
 17/26 A kérdező kommentje:
Úgy simogatott, hogy közben szemezett velem.
2021. nov. 12. 19:56
 18/26 anonim ***** válasza:
61%
17 Te meg nevetgéltél közben, mert olyan felháborítónak tartottad amit csinál.Csak azért tűrted, hogy szólhass a feleségenek, ugye? Nem azért akarsz szólni, mert csak ennyi történt, de többet akartál?Hmmm hmmm...Rossz vagy, kérdező.
2021. nov. 12. 19:58
 19/26 anonim ***** válasza:

Én értem, de ez még nem megcsalás.

Persze lehet hogy a felesége nem nézi jó szemmel a flörtölést, de azért mindenki tegye a szívére a kezét és mondja hogy 10+ éves házasságban egyszer se flörtölt senkivel.

2021. nov. 12. 19:58
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
Na és, én nőként is beindulok pasikra, és ennyi, ennél tovább nem megy a dolog. Nincs mit elmesélned.
2021. nov. 12. 20:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!