Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mit kezdjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kezdjek azzal, hogy édesapám csalja édesanyámat?

Figyelt kérdés

Édesapám már hónapok óta járogat el otthonról munkahelyi utazásra hivatkozva úgy, hogy ezt amúgy a hivatása nem indokolná (vendéglátásban dolgozik). Nekem ez őszintén szólva egy idő után elég gyanús lett, főleg hogy már nem először csalná meg édesanyámat, ez lenne a harmadik eset. Így nem túl etikus módon, mikor hétvégén véletlenül bejelentkezve maradt az itthoni gépen, megnéztem az üzeneteit, és félreérthetetlenül beigazolódott, hogy nem a munkája miatt van távol olyan sokat.

Ami azt illeti, én már félig kirepültem, egyetemre járok egy másik városba, és kb 2-3 hetente járok haza, úgyhogy már kevésbé vagyok a család életének része, de iszonyatosan zavar, ahogy édesanyámat megalázza az apukám. Őszintén szólva engem a válásuk sem igazán érintene meg, sőt én (akármennyire is szeretem édesapámat) már rég elváltam volna tőle a második megcsalás után. Most elég rosszul érzem magamat, elvégre illetéktelenül jutottam bizonyítékhoz, úgyhogy nem lenne jogom felháborodni, de közben meg iszonyatosan zavar, ahogy belehazudik anyukám képébe, ezzel megalázva őt.

Szerintetek elmondjam anyukámnak? Esetleg beszéljek apával, hogy akkor zárja le ezt a kapcsolatot anyukámmal?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. nov. 9. 20:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%
Én megmondtam apámnak: te mondod el, vagy én fogom. Konkrétan nekiállt engem fenyegetni. Anyám úgy kibaszta, hogy a nyaka is kiszakadt szinte. Én sem beszélek vele többet azóta. Egy idegen pináért a saját gyerekét fenyegeti, fulladjon bele az ilyen a saját gecıjébe.
2021. nov. 9. 21:40
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
#10 ez akkor 2 ember dolga, amibe nem lehet beleszólni, ha mindkét fél tud mindent, ergo nyitott kapcsolatban élnek. Ahol az egyik át van verve, az már nem kettejük ügye, hanem egy bántalmazó és bántalmazott helyzet, amiből menteni kell minimum információkkal a bántalmazottat.
2021. nov. 9. 21:43
 13/23 anonim ***** válasza:
77%

Valóban két ember dolga: meghozni a döntést arról, hogy mi legyen a kapcsolattal.

A kérdező nem beleavatkozik, csak megosztja a visszatartott információt. Továbbra is a feleség fog dönteni. Ezt kellene észben tartani.

2021. nov. 9. 22:04
 14/23 anonim ***** válasza:
54%
Anyádnak ez kétszer belefért, akkor minek beleavatkozni, most úgy őszintén? Anyukád nyilván osztott-szorzott és így is megéri neki, nyilván főleg az anyagiak miatt. Ne szólj bele, hosszú az élet ahhoz, hogy csak egyet szeressünk. Neked meddig tartott a leghosszabb időszak, amíg szerelmes voltál ugyanabba?
2021. nov. 9. 23:02
 15/23 anonim ***** válasza:
64%

vannak elég sokan, akik szemethunynak. ha eléállsz, és elmondod, úgy még rosszabb neki, mert nem tehet úgy, mintha semmi sem történt volna. magyarul beleszólsz a magánéletébe. milyen jogon?

mellesleg azt gondolom, ha szeretsz valakit, akkor észreveszed a változásokat. esetleg nem tudod konkrétan, hogy megcsal, de érzed. ha nem, akkor baj van.

arra is rászólsz, aki rosszul neveli a gyerekét? mert az is lehet bántalmazás. vagy csak ebben a témában kell szólni?

2021. nov. 9. 23:42
 16/23 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a lányom megtudta. Bár nem volt egyértelmű és én letagadtam. Már egy éve lesz, hogy nincs. A múltkor váratlanul azt mondta, látja, hogy savanyú vagyok, akármennyire is rendben van otthon minden. Igaza van. Akkor boldog voltam, most meg úgy elvagyok.
2021. nov. 9. 23:48
 17/23 anonim ***** válasza:
22%

Tényleg mennyi hülye van itt. Milyen jogon szólsz te ebbe bele? A #11 est meg konkrétan felrúgnám.

Ha úgyse élsz otthon akkor minek önkétes jóistent játszani? Lusta vagy a vizsgaidőszakra készülni?

2021. nov. 10. 03:13
 18/23 anonim ***** válasza:
41%
Jaj a kis baszókullancs hogy magára vette. Értetek és ezért a szánalmas vergődésért már megéri csinálni
2021. nov. 10. 05:37
 19/23 anonim ***** válasza:
54%
sose legyen nagyobb örömöd. mondjuk valószínűleg nincs is, ha neked ez jelenti a szórakozást. csaltak már meg, mégsem lettem tőle rosszindulatú.
2021. nov. 10. 06:15
 20/23 anonim ***** válasza:
60%
Anyád helyébe én hálás lennék ha elmondanád!
2021. nov. 10. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!