Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kezdjek azzal, hogy édesapám csalja édesanyámat?
Édesapám már hónapok óta járogat el otthonról munkahelyi utazásra hivatkozva úgy, hogy ezt amúgy a hivatása nem indokolná (vendéglátásban dolgozik). Nekem ez őszintén szólva egy idő után elég gyanús lett, főleg hogy már nem először csalná meg édesanyámat, ez lenne a harmadik eset. Így nem túl etikus módon, mikor hétvégén véletlenül bejelentkezve maradt az itthoni gépen, megnéztem az üzeneteit, és félreérthetetlenül beigazolódott, hogy nem a munkája miatt van távol olyan sokat.
Ami azt illeti, én már félig kirepültem, egyetemre járok egy másik városba, és kb 2-3 hetente járok haza, úgyhogy már kevésbé vagyok a család életének része, de iszonyatosan zavar, ahogy édesanyámat megalázza az apukám. Őszintén szólva engem a válásuk sem igazán érintene meg, sőt én (akármennyire is szeretem édesapámat) már rég elváltam volna tőle a második megcsalás után. Most elég rosszul érzem magamat, elvégre illetéktelenül jutottam bizonyítékhoz, úgyhogy nem lenne jogom felháborodni, de közben meg iszonyatosan zavar, ahogy belehazudik anyukám képébe, ezzel megalázva őt.
Szerintetek elmondjam anyukámnak? Esetleg beszéljek apával, hogy akkor zárja le ezt a kapcsolatot anyukámmal?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én apammal beszélnek,de nincs közöm hozzá.
De te tudod mi a jobb nekik, mert apád elválik azt a másik nővel elvan anyád meg megviselodik ez lesz az az eljárásod vége.
Nem tudhatjuk hogy anyukad ezt akarja e
szerintem semmit. ez az ő dolguk. majd ha esetleg ők úgy döntenek, hogy elválnak, akkor megmondják neked.
nem tudhatod miért történik ez. egy kapcsolatba nem lát bele igazán senki.
Édesanyád nem hülye. Ha neked leesett, hogy apadnak nem a munkája miatt kell elmennie hétvégén akkor neki is.
Sőt, ő már azon is elgondolkodott nem egyszer, hogy a monogámia a legfontosabb-e egy kapcsolatban.
Lehet téged nem viselne meg, ha ő full egyedül maradna, de őt igen, és ez az ő döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!