Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit kellene erre reagálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene erre reagálni?

Figyelt kérdés
Egy hónapja összejöttem egy csajjal, eddig minden szép és jónak tűnt, mitagadás egészen bele is zúgtam. Szüleinek is bemutatott már. Erre tegnap kaptam egy üzenetet, hogy vigyázzak vele, mert nem olyan szende mint amilyennek kinéz, eddig minden pasiját megcsalta,és már engem is több alkalommal. Gondolom biztos tagana mindent ha rákérdeznék.
2021. okt. 31. 06:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Rosszindulatú pletyka is lehet .

Most az h xy “azt mondta” az nem bizonyító erejű.

Én bár nem csaltam meg senkit de vannak más okból haragosaim, simán lehet csak askalodas az oka ennek…

2021. okt. 31. 15:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ellenem is askalodtak. A fium 10/10 volt. Volt egy lány barátja, neki csak barát de tisztán lejott, hogy a csaj szerelmes. Ott is ez volt mint nálad... hosszú lenne leirni. A lány elerte a célját, szakított velem a fiu. Viszont nem O lett az új barátnő mert kiment kulfoldre. Feltűnő volt, hogy ezután a lány kb. 10 kilót fogyott bánatában.
2021. nov. 1. 03:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsian várjuk a fejleményeket.
2021. nov. 2. 12:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha mindenkit átvág és gyakran van új pasija, akkor lehet egy-két haragosa. Azok simán kavarnak, ha úgy érzik.
2021. nov. 3. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!