Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, ti erre hogy reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti erre hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Ha megtudnátok (pontosabban észrevennétek) hogy a férjetek, aki házasság + gyerekek mellett lépett félre kb. egy éve, még mindig követi azt a bizonyos nőt az egyik közösségi oldalon. (kölcsönös, a nő is őt)

Nem egyszeri botlás volt, egy 2-3 hónapos viszony ami véletlenül derült ki.

Tudom, sokan úgy vélekedtek, hogy meg sem bocsájtottatok volna, de kérlek próbáljátok úgy elképzelni a helyzetet, hogy ez így történt.

2020. szept. 5. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez lenne az utolsó csepp a pohárban, hogy még mindig figyelik egymást, akkor most tennék pontot a kapcsolat végére.
2020. szept. 5. 19:49
 2/11 anonim ***** válasza:
53%

Attól függ szeretem-e őt. Jelen pillanatban nem érdekelne ha ezt tenné.

Ha szerelmes lennék, elválnék. Nem szenvednék feleslegesen.

2020. szept. 5. 20:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván csak arra tudok gondolni, hogy otthagyom, de ha más választ akarsz, az a minimum, hogy egy időre "bejegelem" a kapcsolatot. Költözzön el pár hónapra, amíg lehiggadok (mert egy ilyen húzás NAGYON fel tudna dühíteni) és addig eldöntöm, hogy mit akarok, vagy hogy hiányozna-e egyáltalán.

Még a gyereknek is jobb lenne az "apa egy ideig nincs velünk" duma, mint az, hogy minden egyes nap lássa a köztünk lévő feszültséget, és random vitákat.

Az meg, hogy mi lesz a kapcsolatunk sorsa, eldől a külön töltött idő végén. Ha tényleg úgy érzem, hogy hiányozna az életemből (/életünkből), és ő is vissza akarna jönni, akkor visszajöhet. Ha nem, akkor nem.

De mint mondtam - csak arra tudok gondolni, hogy nem akarom többé látni.

2020. szept. 5. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Tapasztalat:ha borul a bili egy viszonynál akkor csak szüneteltetés van,fokozott óvatosság,és az eddigi banális hibák kiküszöbölése.

Egy ideig.

Mindenki lebukik előbb utóbb

Mint az exnejem :)

2020. szept. 5. 20:08
 5/11 anonim ***** válasza:
64%

2-3 hónapos viszony :)

Igen, ami neked lett beadva kérdező

2020. szept. 5. 20:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Számomra eleve a békülés feltétele lett volna, hogy minden kapcsolatot megszakítanak. A férjed még a látszatot sem tartja, hogy nincs a nőhöz köze, ez nagyon rosszul esne.
2020. szept. 5. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
En nem itelem el a szerelmet. Csak jovatehetetlenul fajna, es tudnam, hogy azok ketten szenvednek, nem tudnak lemondani egymasrol. Elengednem.
2020. szept. 5. 20:33
 8/11 anonim ***** válasza:
33%
Én kicsit rugalmasabb vagyok a megcsalás terén. Én megmondanám, hogy ha nem bírja a f.kát a nadrágjába tartani, akkor úgy csinálja, hogy én ne tudjam/ne érezzem a dolgot.
2020. szept. 5. 20:45
 9/11 anonim ***** válasza:
85%
Nyilván azóta is tart. Ennél részletesebb választ sajnos nem tudok adni, mert én nem vettem volna be azt a 2-3 hónapos maszlagot. Tudom, hogy az valójában annyit jelent, ezentúl jobban vigyázok, hogy ne bukjak le. Már akkor kidobtam volna.
2020. szept. 5. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:
85%

Valószínűleg azóta is összejárnak.De ha akkor kiraktad volna akkor ez nem történik meg.Így megerősítetted benne hogy azt csinál amit akar, mert te elnézed.

Ne haragudj tudom nem ezt akartad olvasni...

2020. szept. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!