Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit kellene erre reagálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene erre reagálni?

Figyelt kérdés
Egy hónapja összejöttem egy csajjal, eddig minden szép és jónak tűnt, mitagadás egészen bele is zúgtam. Szüleinek is bemutatott már. Erre tegnap kaptam egy üzenetet, hogy vigyázzak vele, mert nem olyan szende mint amilyennek kinéz, eddig minden pasiját megcsalta,és már engem is több alkalommal. Gondolom biztos tagana mindent ha rákérdeznék.
2021. okt. 31. 06:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
És bizonyítékot is kaptál az üzenet mellé?
2021. okt. 31. 07:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Adott egy nevet, akivel korábban volt a csaj, hogy nyugodtan megkérdezhetem erről őt is.
2021. okt. 31. 07:08
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
Értem. Hát ha többször is megcsalt, akkor egyértelműen mehet a levesbe. Ennél nagyobb pofátlanság és tiszteletlenség egy kapcsolatban nincsen.
2021. okt. 31. 07:10
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Valakinek savanyú a szőlő. Én addig nem aggódnék, amíg az érintett okot nem ad rá.
2021. okt. 31. 07:48
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem most is egyenes út a legrövidebb. Mutasd meg az üzenetet, kérdezz rá, hogy mi igaz ebből, és figyeld a reakciókat. Ha kicsit is ismered, látni fogod, ha hazudik, ideges lesz, stb.
2021. okt. 31. 08:10
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Lehet akár rossz vagy jót akaró egyén. Szerintem vagy az egyenes utat válaszd vagy szerezz bizonyítékot.
2021. okt. 31. 08:41
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Az nem bizonyíték hogy Dehát a Józsi is megmondja! 🤣

Falusi vagy? Vagy mi..?

És ha valaki azt mondja leesett a Tajgetoszról a nőd, megkérdezés nélkül ugranál utána..?

2021. okt. 31. 08:52
 8/14 A kérdező kommentje:
Ráírtam az exére, akit említett, és tényleg megcsalta azt is, neki kettőt vallott be mikor szakítottak.
2021. okt. 31. 08:55
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

Mennyi jóindulatú ember van kinyomozzak a számodat hogy segíthessenek neked.

Téged szeretnek, legyél büszke rá.

2021. okt. 31. 09:02
 10/14 A kérdező kommentje:
#9 melyik világban élsz te ahol nincs facebook?
2021. okt. 31. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!