Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen levélre mit reagálnál?
Figyelt kérdés
"Sajnálom, hogy így alakult, tudnod kell, nagyon is fogsz hiányozni.
De válni nem tudok, mert...tudod miért.
Szeretnék a barátod maradni, de tudom, hogy így nem menne, így az lesz a legjobb, ha mindeketten lépünk egyet és...tudod.
Sajnálom, tényleg, sajnálom, mert én sem így terveztem, melletted mindig önmagam voltam"
2021. máj. 21. 18:38
1/45 anonim válasza:
Lépj tovább. Nem éri meg szeretonek, csak az időd vesztegetéd egy gerinctelen férfi/nő mellett.
2/45 anonim válasza:
Én sose süllyednék le arra a szintre, hogy bárki is ilyen levelet írjon nekem.
3/45 anonim válasza:
Hááát ez szopó, ejtve lettél. Egyébként azt javaslom, hogy kapard össze a maradék önbecsülésedet, és ne reagálj erre semmit, hanem lépj tovább.
4/45 anonim válasza:
Talonban tartana,ja barát aham.Mi alakult így,ha ő annyira önmaga volt melletted?Gyáva ny<l arra nem gyáva,hogy írogason,tudod...
5/45 anonim válasza:
"De válni nem tudok, mert...tudod miért"
Na feltetelezem itt a gyerekkel/csaladdal jott. Na ez ordas kamu, egyszeruen nem ersz neki annyit, h valjon miattad.
6/45 anonim válasza:
Ezt így szépen elküldeném az asszonynak aztán sajnálhatja.
7/45 anonim válasza:
Semmit az ég világon!
Erre nem lehet mit mondani, és nem is érdemes... kár ragozni.
Pár nap és elengeded majd te is.
Kioldalazott, mint aki jól végezte dolgát.
8/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Tehát ezek szerint nem jelentettem semmit, és a feleségét szereti?
2021. máj. 21. 18:53
10/45 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a feleségét szereti? Mindig is őt szerette, ez meg ilyen szórakozás volt?
2021. máj. 21. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!