Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy ilyen levélre mit reagálnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen levélre mit reagálnál?

Figyelt kérdés

"Sajnálom, hogy így alakult, tudnod kell, nagyon is fogsz hiányozni.

De válni nem tudok, mert...tudod miért.

Szeretnék a barátod maradni, de tudom, hogy így nem menne, így az lesz a legjobb, ha mindeketten lépünk egyet és...tudod.

Sajnálom, tényleg, sajnálom, mert én sem így terveztem, melletted mindig önmagam voltam"

2021. máj. 21. 18:38
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
66%
Teged egyszeruen atvertek. Aki akar az el tud valni. A gyereket is megosztva szereti a birosag elhelyezni es meg tartasdijat sem kell fizetni. Egyszeruen mar nem dobtad fel annyira a napjait, amennyire korabban, ugyse mosnal meg vasalnal ra ugy, mint az otthoni rabszolga, vagy nehez lenne ra beidomitani, igy a kenyelmes megoldast valasztotta. Nyugi, sokat fog gondolni rad, de csak a tested miatt, beloled annyi kellett neki.
2021. máj. 21. 22:06
 32/45 A kérdező kommentje:

Értelek titeket :( Igaz, köszönöm szépen.

Tényleg úgy gondoltam, ez több köztünk, de nincs gyerekem, nem tudom hogy milyen érzés, és hogy tényleg ő visszatartó -e vagy csak gyávaság

Valószínűleg tényleg nem értem annyit.

2021. máj. 21. 22:28
 33/45 anonim ***** válasza:
79%
Igen, nem értél annyit. Kedves levelet meg azért írt, nehogy a szakítás miatt a feleségéhez rohanj...szeretővel jobb a békés szakítás. (Főleg, hogy neked érzéseid lettek felé, na ilyenkor egy rutinosabb megcsaló minél előbb szakít)
2021. máj. 21. 23:22
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél már pontot erre a mindennapos vergődésre. Egyetlen egy kérdésem van: ha téged választ, te el fogod neki nézni egy életen át, hogy melletted félrelép? Úgy, hogy te közben hűséges vagy, és igyekszel neki mintafeleségként mindent megadni.

Ha a válaszod nem, máris tudod, hogy miért a feleségét választotta, mit tud ő, amit te nem. Szeretőt találni ezerszer könnyebb, mint ilyen .... feleséget. A pont helye tetszés szerinti jelzőkkel kitölthető.

2021. máj. 22. 07:04
 35/45 anonim ***** válasza:

Mióta voltál a szeretője?

Ígérte valaha is neked, hogy elválik?

2021. máj. 22. 08:59
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Miért lepődsz meg egy ilyenen emberen, hisz ott a feleség, a gyerek, átveri őket is. Pont veled lenne őszinte?
2021. máj. 22. 09:12
 37/45 A kérdező kommentje:

Nem hazudott a levélben, ebben biztos vagyok. Bízik bennem annyira, hogy tudja nem árulnám el.

Hogy mit érzett eztán sem tudom meg

2021. máj. 22. 13:14
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van gyerekem és nő vagyok. Hidd el, egy igazi szülőnek nem opció az, hogy majd láthatja hetente 1 vagy 2 nap a gyerekét és kimaradnak az esti fürdetések és ha lázasan utána sír, nem lehet vele, mert épp nincs láthatás és ha teljesen elfeleznék is az időt és pont akkor beteg és sír az egyik szülő után, aki esetleg meg tudta nyugtatni lázasan, akkor nem mehet, mert mit szól a másik szülő új párja vagy a saját új párja...

Ahhoz, hogy ezt valaki meg tudja lépni, sok év kilátástalanság kell, akkor is, ha az ember már rég másba szerelmes. Egy férfi pedig, ha a felesége bosszúálló, különösen sokat veszíthet, mert a gyerek elidegenítését nem fogja tudni megakadályozni.

Én mindezt nagyon jól látom, pedig nő vagyok.

Ettől még szeretheti a feleségét emberként, egyáltalán nem minden házasság áll késdobálásból.

A levél stílusából ítélve vannak érzelmei feléd, nem is kevés...De ez nem jó hír annyira. Én pont ezért nem kellettem annak a férfinek, akibe beleszerettem, mert nem tudott közömbös lenni, márpedig a gyerekeit és a feleségét se akarta bukni. Azért akik megélnek együtt sok mindent, az első gyerek születését és sorolhatnám, azt nem lehet csak úgy semmissé tenni és megtagadni, akkor se, ha az ember már másba szerelmes. A gyereknél nagyobb összekötő erő nincs. Egyébként az a férfi, akinek én nem kellettem, bár sokat vívódott, más nővel megcsalta a feleségét, csak velem nem volt hajlandó. Ilyen is van, nem kell őket szentté avatni. Nem kellesz neki, mert érzelmileg megviselné őt, a családot nem akarja bukni. Majd lesz más, aki érzelmileg nem lesz rá veszélyes, azzal nem fog neki gondot okozni, de azzal nem fog belemenni tartós kapcsolatba. Sőt, ez a típus egyáltalán nem tartósat keres, hanem kalandot. Épp ezért azzal, aki iránt érzései vannak, még azt is képes megtenni, hogy behülyíti, aztán nem kell neki még egy menetre se. Én is így jártam.

2021. máj. 22. 14:18
 39/45 anonim ***** válasza:
0%
Ezek a franya IGAZI szulok. Allandoan felrelepnek. De azert ok az igazi szulok. Szerintem inkabb hulladek szulok.
2021. máj. 22. 14:24
 40/45 anonim ***** válasza:
A pénz miatt nem lépnek általában.
2021. máj. 22. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!