Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen levélre mit reagálnál?
"Sajnálom, hogy így alakult, tudnod kell, nagyon is fogsz hiányozni.
De válni nem tudok, mert...tudod miért.
Szeretnék a barátod maradni, de tudom, hogy így nem menne, így az lesz a legjobb, ha mindeketten lépünk egyet és...tudod.
Sajnálom, tényleg, sajnálom, mert én sem így terveztem, melletted mindig önmagam voltam"
Elmúlt az újdonság varázsa, így meg már nem ér annyit, hogy mindent eldobjon érted.
A szerelem nem minden. Az elmúlik.
Gerinctelen sz...kupac.
Nem szeret senkit, csak magát. Biztos jó volt egyszerre két nő törődését élvezni.
Ne emészd magad, nem szereti a másikat. Csak marad. Ne irigyeld a feleségét, őt még jobban átvágja, hiszen ott volt anno egy eskü.
Mit reagálnék? Egy nagyon gyenge és gyáva embernek tartanám a levél íróját. Ahhoz van bőr a pofáján, hogy nap mint nap a felesége szemébe hazudjon és ágyba bújjon veled, de ahhoz nincs, hogy levélben leírja a tettét? "tudod miért, és...tudod".
Gyáva kis pöcs, hidd el, te jártál jobban, egy pillanatig se bánkódj. Találj magad mellé egy határozott, kellő önbizalommal rendelkező pasit.
27# Értelek, köszönöm!
Nem tudom hogy , de 19-es rátapintott, hogy van gyerek.
Ez volt a "tudod miért..."
Persze ettől még nem tudok már semmit.
28!
A gyerek csak kifogás. Ha a gyerek azt érzi, hogy anya és apa nem szereti egymást, ridegek egymással, akkor az neki sem jó. Jobb, ha inkább külön vannak a szülők, mindketten szeretik és foglalkoznak a gyerekkel, és boldogok, esetleg új párjuk is van.
Szóval hidd el, csak gyáva a pasi.
#28:
Ó hát persze... Az a gyerek nem volt ott, mikor összegabalyodtatok? Menet közben érkezett?
Gondolom nem.
Akinek ennyit számít a gyereke, az már eleve bele se megy egy viszonyba. A gyerek csak kifogás.
Gondolom, neked nincs. Különben tudnád.
"Olyan szívesen mennék, de sajnos a gyerek pont lebetegedett."
Hagyjuk is.
Ilyen levélre ne írj semmit. Tiltás, törlés mindenhonnan, és felejtsd el. Már fáj nézni, ahogy itt vergődsz miatta. Jó ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!