Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként reagálnál erre?
Figyelt kérdés
A párod tökéletes számodra minden téren.
Egy nap eléd áll, és őszintén, nyíltan, korrektül, és egyenesen közli: Megtetszett neki valaki, és ha az a valaki is belemegy, ő EGY, azaz 1 alkalommal szexelni akar vele. Most az engedélyedet kéri, mert nem akar és nem is tud neked hazudni.
2021. máj. 12. 20:45
2/22 anonim válasza:
Menjen, szexeljen, de ne is jöjjön vissza.
3/22 anonim válasza:
Itt bukna a mutatvány, hogy tökéletes minden téren, mert a legfontosabb téren nem, nem férne ez bele. Így elválnának útjaink.
4/22 anonim válasza:
Már mehet is. Nagyon szerethet, ha annyit nem tesz meg értem, hogy ne keffentsen meg valakit, aki megtetszik neki. Nevetséges.
5/22 anonim válasza:
Engedélyt kér, milyen kedves. Mosolyogva belemennék, majd többet nem engedném be a lakásba.
6/22 anonim válasza:
Akinek van onbecsulese az kirakaja.
7/22 anonim válasza:
Nem mennék bele. Értem én, hogy legalább nem hazudik róla, de nekem ez akkor se férne bele. Nincs bajom azzal, ha mások nyitott kapcsolatban vannak, az ő dolguk, de ez nem az én világom és ha a páromnak fontosabb lenne az, hogy egyszer lefeküdjön mással, mint a mi kapcsolatunk, akkor ezzel vége is lenne.
8/22 anonim válasza:
Az egy nap a mérvadó. Melyik nap? Pár hónap után? Pápá.
Mondjuk 30 év házasság után már lehet, hogy szemet hunynék. Lehet...! Vagy nem. Nem tudom, még nem volt 30 éves kapcsolatom.
9/22 anonim válasza:
Ilyen nincs kérdező.
Mert két lehetséges verzió van:
-vagy ezek után minden x évben rájön ez, és te meg nézhetsz, ki ez a labilis segg
-vagy a nagy tetszés után jönnek a nagy érzelmek felé.
Így is úgy is kuka az ilyen ember
10/22 anonim válasza:
Megköszönném, hogy elmondta, majd ugyanilyen tisztán elmondanám, hogy ez nekem nem fér bele. Mert attól még, hogy őszinte, nekem nem muszáj elfogadnom a félrelépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!