Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tudta már meg valaki a legnagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudta már meg valaki a legnagyobb boldogságában, terhesség alatt, hogy a férje megcsalja? Volt ez az állapot befolyással a döntésetekre? Érdemes elnézni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 17:25
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
A legelső válaszomban leírtam, hogy most szereztem tudomást róla, hogy hosszabb ideje viszonyt folytat, amiből én semmit nem vettem észre.
2021. okt. 22. 19:19
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Akkor fog csak kiderülni, hogy valójában mennyire vagy neki fontos, ha kiteszed a szűrét. Utána jöhet a mérés.
2021. okt. 22. 19:59
 13/30 A kérdező kommentje:
Vissza akarna jönni, tudom.
2021. okt. 22. 20:20
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Az nincsen ingyen! Egy értékes nővel nem lehet baszakodni!
2021. okt. 22. 20:23
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy vissza akar, ha egyszer elnézed akkor majd többször is el fogod, ilyen balekot meg nem fog megint találni. Egy hosszabb viszony meg már egész más, érzelmek, ragaszkodás, valami amit tőled nem kap meg.
2021. okt. 22. 20:26
 16/30 A kérdező kommentje:
Attól hogy ő ezt gondolná, hogy ha egyszer elnézem, többször el fogom egyáltalán nem jelenti azt hogy így is van. Sőt! Biztos van olyan, aki egyszer megbocsátott, próbálta elfelejteni, majd kiderült még egy és beadta a válást.
2021. okt. 22. 20:32
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel már nem lehet együtt élni. A bizalom teljesen elveszett, ha ezek után soha nem fog megcsalni akkor is csak arra fogsz gondolni, hogy biztos megint megcsal, megint hazudik, stb. Gondolj bele ezt eltudod viselni? Mert ahányszor felfogod hozni neki, biztosan a vége ordibálás lesz és a végén ő mondja, hogy ebből nem kér. A maradék önbecsülésed ami maradt ebből a kapcsolatból azt ne áldozd fel.
2021. okt. 22. 20:45
 18/30 A kérdező kommentje:
Vagy ez tényleg így van, aki elnéz egyet, megnyugszik a hűtlen fél és ugyanúgy csinálja tovább és valóban elnézik?
2021. okt. 22. 20:56
 19/30 anonim ***** válasza:
85%
18.igen így, hisz te is erre készülsz éppen
2021. okt. 22. 21:09
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan létezik ilyen is meg olyan is. Azt kell figyelembe venni, hogy egyszeri eset vagy hosszútávú, beismeri vagy tagad, megbánta vagy téged kezd el hibáztatni?

Ha egyszeri eset lenne, beismerné és megbánást tanusít (nem amiatt mert lebukott, hanem mert ezt megtette veled) akkor nagyobb az esély rá, hogy nem fog félre lépni újra.

Nálad sajnos nem ez a helyzet, így szerintem semmi esély arra, hogy befejezi, legfeljebb óvatosabb lesz.

2021. okt. 22. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!