Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudta már meg valaki a legnagyobb boldogságában, terhesség alatt, hogy a férje megcsalja? Volt ez az állapot befolyással a döntésetekre? Érdemes elnézni?
Nem voltam. Szerintem elnézni semmiképp nem kell, megbocsátani meg lehet. Az viszont, hogy el tudd felejteni, vagy együtt tudsz -e vele élni más kérdés.
Fontosak a miértek (mindkét oldalról), az, hogy egyszeri, rendszeres, hosszú ideig tartó volt -e, egyáltalán miben nyilvánult meg. Az sem mellékes, hogy ő ezt hogy kommunikálja, valóban le akarja -e zárni, egyáltalán jelen idejű -e a dolog.
Jelen... az én kérdésem volt az alábbi..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Nem, bár először nagyon hajlottam rá. A sok mocsok húzás meg hogy milyen nőért tett kockára mindent, segítettek átlendülni.
De nem fogok hazudni, nagyon nehéz volt az eleje lelkileg terhesen. Volt mikor szorongattam a telefont, hogy felhívom, egy hajszálon múlt, hogy nem.
Most jó a kapcsolat, segít sokat, volt még egy nője tavasszal, az megint mélypont volt, de már az sincs meg.
Az a második nőügye segített végleg lezárni magamban.
Hogy miközben békülésről beszél meg ígérget, azért simán becsajozik, mert hát most nem vagyunk együtt. Hát köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!